Березанська громада закупила 21 дрон для потреб військових

Березанська громада закупила 21 дрон для потреб військових

Виконком Березанської міської ради за п’ять місяців 2024 року уклав дев’ять договорів на суму 3,10 млн гривень з шістьма постачальниками. Усього за цей період Березанська громада для потреб військових придбала 21 дрон. Набільше дронів громада закупила у ТОВ “Груп Інтрейд” та ТОВ “Клеве ЮА”.

Про це, як передає КВ, вдалося дізнатися із аналізу та моніторингу закупівель виконавчого комітету Березанської міської ради на майданчику державних публічних закупівель Prozorro.

Перший договір укладено з постачальником ТОВ “Груп Інтрейд”. У цієї ТОВки Березанський виконком 19 лютого придбав 5 квадрокоптерів DJI Mavic 3Thermal на суму 959,5 тисяч гривень. Крайній термін постачання – 23 лютого. Цього ж дня укладено ще один договір з таким же строком постачання, але вже з іншим постачальником – Березань придбала в ТОВ “Ті ай бі” комплект DJI Mavic 3 за 80,6 тисяч гривень.

Наступного дня у ТОВ “Груп Інтрейд” придбали ще три дрони DJI Mavic 3 Pro RC. Ціна договору склала 217 тисяч гривень, а строки постачання визначили до 25 лютого. 

У березні було підписано ще три договори на купівлю квадрокоптерів. Перший весняний договір датується 7 березня, за яким в ТОВ “Квадро.ЮА” придбали 2 дрони DJI Mavic 3Thermal на суму 395,8 тисяч гривень з визначеним строком поставки до 31 березня. 

Вже 20 березня підписали наступний договір з ТОВ “Клеве ЮА”, згідно якого до 30 березня в Березань мали поставити 2 комплекти квадрокоптерів DJI Mavic 3Thermal на суму 380 тисяч гривень. Через тиждень, 27 березня, з цим же постачальником укладається договір на купівлю ще 2 комплектів подібних дронів на суму 391,4 тисяч гривень зі строком поставки до 5 квітня. 

Наступного місяця, 3 квітня, Березанський виконоком укладає договір на придбання 1 DJI Mavic 3 з ТОВ “Груп Інтрейд”. Ціна договору склала 78 тисяч гривень, а строк поставки – до 13 квітня. 

Наступну партію дронів купили 20 квітня: в ТОВ “Буллет” замовили 2 комплекти DJI Mavic 3Thermal на суму 192 тисячі гривень з визначеним строком постачання до 30 квітня.

Останній договір на придбання дронів станом на 31 травня Березань укладає  27 березня з ТОВ “Торговий дім “Терра Груп””. Місто придбало 3 комплекти DJI Mavic 3 Pro на суму 214,8 тисяч гривень, які мали поставити до 5 травня.

Нагадаємо, що виконавчий комітет Білоцерківської міської ради за перші 5 місяців 2024 року закупив для потреб українських військовослужбовців більше 2,5 тисяч БПЛА, що є найвищим кількісним показником по Київщині. 

Читайте: Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ

Фото: колаж КВ

КиївВлада

 

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4