Броварська громада підписала Меморандум з німецькою громадою Лан-Ділль-Крайс

Броварська громада, у п’ятницю, 19 квітня, розширила свою співпрацю з міжнародними партнерами: громада підписала Меморандум взаєморозуміння про партнерство з районом Лан-Ділль-Крайс у Федеративній Республіці Німеччина. 

Про це КВ стало відомо з публікації голови Броварської громади Ігоря Сапожко у Telegram.

Так, Меморандум було підписано в рамках онлайн зустріч між представниками Броварської міської ради на чолі з міським головою Ігорем Сапожком та адміністрації району Лан-Ділль-Крайс, на чолі з головним районним адміністратором Вольфгангом Шустером.

“Відтепер громади двох країн – Німеччини та України – отримали новий поштовх у подальшому розвитку дружніх партнерських відносин. Вдячний за підтримку та співпрацю районному адміністратору округу Лан-Ділль-Крайс Вольфгангу Шустеру, голові Лан-Далльської районної ради Йоханнесу Фолькманну та кожному мешканцю громади району Лан-Ділль-Крайс”, – коментує Сапожко.

Під час зустрічі сторони обговорили поточну ситуацію в Україні й потреби Броварської громади. Партнери засвідчили, що спрямують свою роботу для покращення сфер освіти, культури, туризму, економіки, навколишнього середовища, спорту, роботи з молоддю і людьми старшого віку.

Громади ведуть спільну роботу ще з 2019 року, а з початком військової агресії німецькі партнери спільно з польськими побратимами Ґродзиського повіту Великопольського воєводства надавали Броварам гуманітарну допомогу, в тому числі реанімобіль для  КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня».

Як раніше писала КВ, у приміщенні Броварської міської ради, у четвер, 18 квітня, відбулася робоча нарада з представниками ПРООН щодо майбутньої реконструкції дитячого садка “Зірочка” та інфекційного відділення дитячої лікарні.

Читайте: В Броварах планують реконструювати дитсадок та відділення дитячої лікарні

Фото: Ігор Сапожко

КиївВлада

Анастасія Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
Поштова площа під загрозою провалу: закриття метро, потенційна загибель людей і Шевченківська церква
22:26 Громада та експерти наполягають на терміновому обстеженні  стану грунтів поруч із станцією метро “Поштова площа”, тимчасовому закритті самої площі для відвідування та проведення…
Гроші у прірву: Нацполіція розслідує “бюджетні розпили” при інвентаризації столичних земель
09:00 Слідчі Нацполіції вважають, що процес інвентаризації земель Києва в останні роки носить всі ознаки злочину по заволодінню бюджетними коштами шляхом зловживання службовими особами…
QlU7mDx4