В Броварах планують реконструювати дитсадок та відділення дитячої лікарні

У приміщенні Броварської міської ради, у четвер, 18 квітня, відбулася робоча нарада з представниками ПРООН щодо майбутньої реконструкції дитячого садка “Зірочка” та інфекційного відділення дитячої лікарні.

Про це КВ стало відомо з публікації Броварської міської територіальної громади у Telegram. 

Так, проєкти планується реалізувати коштом Європейського Інвестиційного банку. Стосовно дитсадка вже оголошено процедуру закупівлі, аукціон на визначення виконавця робіт по об’єкту відбудеться 24 квітня.

Щодо інфекційного відділення в міськраді вже очікують підписання угоди про передачу коштів та готують тендерну документацію. По об’єкту вже отримано експертний звіт та передано пакет документів на розгляд до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

У міськраді також наголошують, що обидва об’єкти буде реконструйовано за новими нормами ДБН, тобто, з облаштуванням укриттів. Наступну робочу зустріч з представниками ПРООН планують провести на початку травня. 

Як раніше писала КВ, Броварська міська рада повідомила, що у місті з’явився новий патріотичний стінопис, розташований у місцевому сквері “Юність”. Вуличний малюнок створений художником-дизайнером комунального підприємства “Бровари-Благоустрій” та містить напис “Обіймаю тебе, моя Україно!”.

Читайте: У Броварах з’явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”

Фото: Броварська міська територіальна громада

КиївВлада
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
Поштова площа під загрозою провалу: закриття метро, потенційна загибель людей і Шевченківська церква
22:26 Громада та експерти наполягають на терміновому обстеженні  стану грунтів поруч із станцією метро “Поштова площа”, тимчасовому закритті самої площі для відвідування та проведення…
Гроші у прірву: Нацполіція розслідує “бюджетні розпили” при інвентаризації столичних земель
09:00 Слідчі Нацполіції вважають, що процес інвентаризації земель Києва в останні роки носить всі ознаки злочину по заволодінню бюджетними коштами шляхом зловживання службовими особами…
QlU7mDx4