Броварська РДА вкладе понад 1 млн гривень в нічники і тепловізійні коліматори

РДА має намір придбати 3 прилади нічного бачення

Броварська районна державна адміністрація (РДА) має намір придбати 3 прилади нічного бачення. На закупівлю громада виділила 750 тис. гривень, наразі триває підготовка до тендеру. За результатами ще одного аукціону вже укладено договір на постачання 3 штук тепловізійних коліматорів, вартість закупівлі складає 372 тис. гривень. Загальна сума закупівель складає понад 1 млн гривень.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що на аукціоні 7 травня шукатимуть постачальника 3 приладів нічного бачення. У пріоритеті модель Archer NVGA-15 (двотрубний бінокуляр) третього покоління у комплекті з кріпленням до голови, або ж еквівалент. На закупівлю виділено 372 тис. гривень, строк поставки товара 24 травня 2024 року.

З постачальником тепловізійних коліматорів визначились на тендері у березні цього року. З постачальником, ФОП Іщенко Ілля Віталійович (#3726203971) укладено договір на постачання 3 тепловізійних коліматорів INFIRAY (iRay) Fast FAL 19/1x34D. 

Ціна однієї штуки 124 тис. гривень, загальна вартість договору 372 тис. гривень. Згідно з угодою, поставка товару була запланована на березень 2024 року, проте сам договір діє до 31 грудня 2024 року.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відеоКВ:

Нагадаємо, 27 квітня 2024 року Президент звільнив  з посади голови Броварської районної державної адміністрації Київської області Володимира Майбоженка. Це сталося після того, як 26 травня  у Броварах автівка збила людей на пішохідній зоні. За кермом перебував Майбоженко. Внаслідок аварії постраждало чотири особи, серед яких дитина. Перевірка на приладі Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле. Посадовця відправили під варту на 2 місяці без можливості внесення застави. Обов’язки голови РДА виконуватиме Олексій Дорошенко – перший заступник екс-голови Майбоженка.

Читайте: Броварська громада передала допомогу українським військовим на передовій

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4