Президент звільнив Володимира Майбоженка з посади голови Броварської РДА

Президент звільнив Майбоженка

Президент України Володимир Зеленський 27 квітня 2024 року звільнив Володимира Майбоженка з посади голови Броварської районної державної адміністрації (РДА) Київської області. 

Про це, як передає КВ, стало відомо з розпорядження  №46/2024-рп, опублікованому 27 квітня 2024 року на Офіційному сайті Президента України Володимира Зеленського.

“Звільнити Майбоженка Володимира Володимировича з посади голови Броварської районної державної адміністрації Київської області відповідно до пункту 1 частини першої статті 9 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, – йдеться в тексті.

Як інформувала КВ, Президент Володимир Зеленський призначив Майбоженка головою Броварської РДА 28 листопада 2022 року.

Нагадаємо, 26 квітня у Броварах автівка збила людей на пішохідній зоні. За кермом перебував голова Броварської РДА Володимир Майбоженко. Внаслідок аварії постраждало чотири особи, серед яких дитина. Перевірка на приладі Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле. Правоохоронці затримали посадовця та повідомили йому про підозру. Станом на 27 квітня постраждалі перебували у Броварській лікарні інтенсивного лікування. Двоє чоловіків у тяжкому стані, дівчинка 2,5 років і її мама мають травми середнього ступеню тяжкості.

Читайте: Голова Броварської РДА Володимир Майбоженко збив автівкою людей в Броварах (фото, відео)

У суботу 27 квітня, Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід Майбоженку. Посадовця, який 26 квітня скоїв  ДТП з чотирма постраждалими, відправили під варту на 2 місяці без можливості внесення застави.

Читайте: Суд відправив голову Броварської РДА Майбоженка під варту на 2 місяці без права застави

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Смертельна ДТП на трасі Іванків-Радомишль: зміна балансоутримувача дороги, історія ремонтів та перевірок
13:00 Не минуло і кількох тижнів з дня автотрощі на автодорозі Іванків-Радомишль, яка забрала два життя та призвела до серйозних травмувань семи людей, як…
КП замість ПрАТ: столична міськрада вирішила створити “новий “Київводоканал”
09:00 Вже в 2025 році централізовані послуги з водопостачання і водовідведення в столиці може почати надавати новий монополіст – КП “Київводоканал”. Київрада надала КМДА…
Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
QlU7mDx4