Час оптимізувати міські маршрути Борисполя, – депутат Олег Верес

Час оптимізувати міські маршрути Борисполя, - депутат Олег Верес

Заступник голови постійної комісії з питань транспорту, торгівлі та побутового обслуговування людей Бориспільської міськради Олег Верес вважає, що міські маршрути потребують оптимізації. 


Про це в інтерв’ю KV розповів депутат Бориспільської міської ради від ВО “Свобода” Олег Верес. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Щодо громадського транспорту – давно настав час оптимізувати міські маршрути. Проте виконавчий комітет намагається всі проблемні питання щодо пасажирських перевезень вирішувати, оминаючи пропозиції депутатів. Стихійної торгівлі на вулицях міста, останнім часом, стало набагато менше. Однією з причин є введення карантинних заходів на території міста”, – каже він.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


За його словами, ще депутати попередніх каденцій прийняли рішення про заборону встановлення тимчасових споруд вздовж центральної вулиці Київський Шлях. 


“І голова депутатської будівельної комісії дуже часто нагадує про це. Проте коли це питання стосується “своїх” людей, на це закривають очі, в тому числі і вищезазначений голова комісії. І все ще є непоодинокі випадки, коли власнику МАФу не обов’язково мати дозвіл, а достатньо мати в друзях впливового депутата або чиновника”, – закінчив він.


Нагадаємо, як раніше писала KV, відкриття “ринку землі” та збільшення земельного податку змусили дрібних фермерів пророкувати своє зникнення під ударами конкурентів з іноземним капіталом. ВО “Свобода” впевнена, що єдиним покупцем землі має стати держава, щоб вберегти від розпродажу найцінніший національний ресурс.


Читайте: Олег Верес: “Свобода” – це не тільки про мову і націоналізм, а ще й про захист українців”


Фото: відкриті джерела

КиевVласть

Автор:
Вікторія Білоус
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4