Детективи БЕБ одночасно проводять 24 обшуки у чотирьох виробників сигарет

Обшуки на виробництвах тривають

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) проводять 24 одночасних обшуки на виробництвах та у складських приміщеннях чотирьох виробників сигарет. Вже виявлено  понад 1 млн пачок цигарок та 18 тонн тютюну. 

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні пресслужби Бюро економічної безпеки (БЕБ).

“Головний підрозділ детективів Бюро економічної безпеки та територіальні підрозділи БЕБ проводять 24 одночасних обшуки на виробництвах та у складських приміщеннях чотирьох виробників сигарет, які підозрюються у незаконному виготовленні тютюнової продукції. Зокрема у виробництві сигарет за формою 2 та їх подальшій реалізації в Україні та країнах ЄС”, – йдеться в повідомленні.

У Бюро зазначили, що вже виявлено виробничі лінії та понад 1 млн пачок сигарет Marshal, URTA, BRUT, BL, Marvel, Compliment без марок акцизного податку. Також виявлено орієнтовно 18 тонн тютюну. 

“Крім того, попередньо встановлено, що переважна кількість відправлень незаконно виробленої тютюнової продукції здійснювалась відомою службою доставки. На одному з її відділень було виявлено велику кількість сигарет без марок акцизного податку”, – зауважили в дописі.

Зазначається, що обшуки на виробництвах тривають. До відповідних перевірок й досліджень залучені криміналісти та Державна  податкова служба.

Нагадаємо, БЕБ спільно з оперативниками кіберполіції викрили масштабну схему з продажу нелегально виготовлених підакцизних товарів. З незаконного обігу вилучено сигарети вартістю 5,4 млн гривень.

Читайте: Керівник БЕБ Києва повідомив, скільки світить фальшивомонетникам, які підробляли долари США

Фото: БЕБ

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4