Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у грудні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у грудні

Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у грудні. У компанії повідомили про готовність трьох об’єктів до введення в експлуатацію. Мова йде про третій будинок Madison Gardens, що розташований у Броварах та будинки 1 та 2 в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, будинки 1 та 2 максимально підготовлені до здачі в експлуатацію.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, у грудні підрядник проводив роботи одночасно в чотирьох блоках. Щодня на майданчику працюють від 20 до 30 будівельників.

Так, у блоках 1 та 2 тривали роботи із влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. 

У третьому блоці – тривали роботи з влаштування стін та перегородок. Виконувався монтаж покрівлі, і завершена накривка вентшахт У газовій котельні встановлені в проєктне положення котли. Завезені гідроакумулятори. А в блоці 4 вже приступили до монтажу другого ліфту. 

Тривав також монтаж зовнішніх інженерних мереж, у тому числі гідроізоляція, з наступною герметизацією інженерних проходок.

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

Зокрема, у третьому будинку в секція 3.2 на 85% готовий монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ, секція 3.1. — 25%. 

“Роботи з влаштування покрівлі підходять до фіналу. Тривають підготовчі роботи підрядника з влаштування фасадів – завішені будівельні колиски, завезені матеріали для старту робіт, у тому числі утеплювач”, – йдеться у повідомленні. 

У 4 та 10 будинках ведеться підготовка до встановлення конструкцій ПВХ. Також для будинка №4 проведена закупівля ліфтового обладнання, яке невдовзі почнуть встановлювати.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також у 5 будинку на 50% виконано влаштування пальового поля, а в 8 –  на фініші роботи зі зведення стін та перегородок, в 9 на 95% влаштували покрівлю, а в 12  60% влаштували монолітний карка; роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 20%.

Крім того, у 14 та 16 будинках завершена програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах, одночасно виконуючи і загальнопроєктні роботи із зовнішніх інженерних мереж.

“Тривають оздоблювальні роботи (фарбування стін та стель) місць загального користування та технічних приміщень. Виконуються й роботи з гідроізоляції й утеплення підземної частини каркаса. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій. Влаштування внутрішніх інженерних мереж (електропостачання, водопостачання, опалення та вентиляції). Тривають роботи з влаштування покрівлі. Відновилися роботи з влаштування фасаду”, – розповіли в преслужбі щодо динаміки будівництва 1 будинку.

Також на території будинку №1 у грудні влаштовували  промислової підлоги паркінгу та проводилися підготовчі роботи до влаштування пандусів заїзду/виїзду з паркінгу — заармовані ділянки, виконана гідроізоляція.

У будинку № 2 йде підготовка до наступних етапів робіт. 

Ще на території одного об’єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, будівельники здійснювали роботи на території третього будинку. У компанії зауважили, що будинок готовий до вводу в експлуатацію.

“Триває прибирання приміщень. Завершуються роботи з влаштування дороги та благоустрою прибудинкової території”, – додали в пресслужбі. 

Нагадаємо, що будівельна компанія Alliance Novobud 18 грудня провела захід з нагоди завершального етапу будівництва клубного будинку Illinsky House на Подолі. У рамках заходу для представників столичних медіа та резидентів будинку провели брифінг та екскурсію готовим простором й підземним паркінгом. 

Читайте: В Alliance Novobud стартувала програма кредитування житла від 4,99% річних

Фото: прес-служба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4