Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Будівельна компанія Alliance Novobud відзвітувала про динаміку будівництва своїх об’єктів. У лютому роботи тривали на п’яти майданчиках як в столиці, так і на Київщині. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в житловому комплексі Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, продовжуються роботи в двох будинках та паркінгу. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Будинок 1. На 80% виконані роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (виконується утеплення без фінішного оздоблення) – виконані на 75%. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж виконані на понад 90%.   Роботи зі встановлення системи опалення та водопроводу підходять до завершення. Готовність – понад 90%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) – готовність 70%”, – йдеться у повідомленні. 

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Так, у будинку № 2 тривають роботи з влаштування мокрих фасадів. На 80% виконане освітлення фасаду, на 25% – облаштування навісного вентильованого фасаду, на понад 90% – встановлення електропостачання. Тривають і роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) – готовність 55%.

“Проводяться роботи з оздоблення самого паркінгу та місць загального користування. Готовність – 30%. Загальнобудинкові внутрішні інженерні мережі. Виконуються роботи з влаштування ЦТП. Готовність – 20%”, – зауважують у пресслужбі. 

У лютому на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, роботи здійснювалися на території чотирьох блоків. 

У секції №1 першого блоку стартували роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання, а в секціях №2 та №3 другого блок 2 відновлено роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній (готовність – 30%). Завершені роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Також у блоці 3 (секція №4) будівельники проводили роботи з влаштування металевих конструкцій “Корони” та тривають роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання. У блоці 4 (секція №5) – завершені роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Тривали роботи і на території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, а саме – в дев’яти будинках. 

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

“Будинок 3. Ведуться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж (внутрішньомайданчикові). Будинок 4. Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність – майже 80%. Ведуться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж (внутрішньомайданчикові)”, – говорять в компанії. 

Також будкомпанія завершила облаштування вхідних груп та вітражів у будинку № 6. Тут же на 85% готова система опалення, на понад 90% – системи водопостачання та каналізації, практично готовий і протипожежний захист, на 70% – зовнішнє освітлення. А от благоустрій прибудинкової території: чорновий виконаний на 80%, фінішний – на 35%.

Зокрема, у будинок 7 завершене влаштування вхідних груп та вітражів. 

“Система опалення готова на понад 85%. Системи водопостачання та каналізації, протипожежний захист практично готові. Слабострумні мережі встановлені на понад 95%. Влаштування стяжок виконане. Роботи з влаштування оздоблення місць загального користування: оздоблення стін та стель – 95%, підлоги – на 95%). Влаштування ІТП виконане на понад 90%. Зовнішнє освітлення виконане на 70%. Благоустрій прибудинкової території: чорновий – на 80%, фінішний – на 35%”, – додали в компанії. 

Крім того, тривають роботи зі зведення стін та перегородок у будинку 8, 9 10: готовність від 15 до майже 30%. А у будинок 10 вже на фініші і готовність моноліту – понад 92%. А от у будинках 12, 14 тривала підготовка будівельних майданчиків під наступні етапи робіт.

У першому будинку ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах ( вул. В. Чорновола), продовжувалися роботи з влаштування покрівлі: секції 1-7 – готовність 85%, секція 8 –  60%, секція 9 – 2%. І наразі на понад 80% виконані роботи з влаштування мокрого фасаду (утеплення). Готовність – понад 80%. А в будинку № 2 на 70% виконані роботи з влаштування покрівлі.

Ще на території одного об’єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, у лютому роботи продовжилися на двох будмайданчиках. 

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

“Будинок 3: проводяться роботи з влаштування фасадів (холодні переходи). Тривають супутні роботи з бетонування стояків К1 – 50% готовності. Будинок 4:  триває монтаж алюмінієвих конструкцій 1-го поверху. Готовність – 70%. Супутні роботи: монтаж огороджень отворів покрівлі виконаний, монтаж решіток вентиляційних шахт покрівлі виконаний, також завершені роботи з цегляної кладки в підвальному приміщенні”, – резюмували у компанії. 

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, у лютому будівельна компанія Alliance Novobud оголосила про старт продажу комерційних приміщень в Montreal House та в клубному будинку Illinsky House.

Читайте: Alliance Novobud оголосив про старт продажу комерційних приміщень в Montreal House та Illinsky House


Фото: прес-служба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4