Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у червні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у червні

Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках у червні. Будівельники продемонстрували значний прогрес у роботі над усіма проектами компанії. На чотирьох об’єктах виконувалися монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій, покрівель, фасадів, внутрішніх інженерних мереж, ліфтового обладнання на інших об’єктах. А також – роботи з благоустрою прибудинкових територій.

На правах реклами

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у травні будинки 1 та 2 були підготовлені до здачі в експлуатацію. 

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи одночасно в чотирьох блоках декількох секцій та паркінгу. 

Щодня на майданчику працюють від 14 до 18 будівельників. І щодо загальнобудинкових робіт, то тут на понад 50% виконано вже монтажу котельні.

Так, у блоках 1 та 2 триває влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. Також у першому будинку на фініші – покрівля. А ще – влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2, як і в 3 та 4 блоках.

А от на території паркінгу роботи з влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації виконані на понад 10%.

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. На фінішній прямій монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ та влаштування покрівлі в будинку №3.

“Роботи з влаштування фасадів: секція 3.1 виконані на 10%, секція 3,2 – на 33%. Електромонтажні роботи виконані на 74%. Роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення виконані на 58%. Слабострумні мережі влаштовані на понад 10%. Електромонтажні роботи виконані на 74%. Монтаж ліфтового обладнання виконаний на 23%. Стартували роботи з гідроізоляції балконів. Влаштування стяжки підлоги готове на 20%”, – розповіли в  компанії. 

У 4 та 9 будинках на фініші монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ, а в будинку 8 ці роботи виконані на 20%. У 4, 5 та 8 будинках також тривають роботи з влаштування покрівлі, а в 9 їх вже фінішували. У 4 та 9 будинках триває влаштування фасадів 

“Роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення виконані на 67%. Електромонтажні роботи виконані на 30%, а влаштування слабострумних мереж на 10%. Тривають роботи з влаштування гідроізоляції балконів. Роботи з влаштування стяжки підлоги виконані на 23%. Стартував монтаж ліфтового обладнання”, – додали в компанії про обсяг виконаних робіт у 4 будинку. 

У 5 будинку тривають роботи з влаштування залізобетонного каркаса (20%), а в 10 –
монтаж металопластикових вікон (60%). У 12 будинку майже завершений моноліт каркаса будівлі (90%), зведення стін та перегородок виконані на 75%. Будинки 14 та 16 — завершена програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах. 

На території будинку 1 завершили оздоблювальні роботи місць загального користування та технічних приміщень завершені.

“Змонтовані поштові скриньки та ліфтові портали. Триває прибирання приміщень. Виконані покриття пандусів та підлоги паркінгу. Завершені роботи з гідроізоляції та оздоблення балконів. Гідроізоляція та утеплення цоколя практично завершені. Завершується монтаж зовнішніх інженерних мереж. Роботи з влаштування фасадів та піддашку вхідної групи на фінішній прямій”, – розповіли в пресслужбі компанії. 

Також на 85% виконано благоустрій прибудинкової території. Загалом об’єкт виходить на фінішну пряму для введення в експлуатацію.

У 2 будинку на 85% змонтовано електрощитову, роботи з освітлення місць загального користування та роботи з оздоблення завершені. Також на фініші – фасад з внутрішньої сторони двору, влаштування плитки. 

“Триває монтаж радіаторів та гребінок. Монтаж квартирних дверей виконаний. Продовжується влаштовується гідроізоляція відкритих терас. Прокладаються теплотраси. Благоустрій прибудинкової території виконаний на 20%”, – резюмували в компанії.    

Нагадаємо, що девелоперська компанія Alliance Novobud та Спілка фахівців з нерухомого майна України (СФНУ) підписали Меморандум про співпрацю. Метою документа є створення сучасного, прозорого та цивілізованого ринку нерухомості в Україні. Підписанню Меморандуму передував брокер-тур, організований Alliance Novobud, який сприяв особистому знайомству учасників Спілки з проєктами компанії. 

Читайте: Співробітники Alliance Novobud долучилися до кампанії з популяризації будівельних професій

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4