Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у серпні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у серпні

Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках у серпні. Так, на майданчику Montreal House у Києві активно ведуться роботи на трьох блоках та паркінгу, де здійснюється монтаж алюмінієвих конструкцій та завершуються покрівельні роботи. У ЖК Krona Park II в Броварах продовжується будівництво дев’яти об’єктів, де тривають роботи з фасадами, інженерними мережами та монтажем ліфтового обладнання. У ЖК “Лавандовий” в Броварах будинок 2 майже готовий до введення в експлуатацію.

На правах реклами

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи одночасно в трьох блоках та паркінгу. Щодня на майданчику працюють до 15 будівельників.

У першому та другому блоках тривають роботи з влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. У 4 блоці завершили влаштування покрівлі. На території паркінгу тривають роботи з влаштування системи каналізації (36%).На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

“Будинок 3: тривають роботи з влаштування фасадів. На фінішній прямій роботи з влаштування покрівлі. У секції 1 проводяться наступні роботи: влаштування укосів ліфтів з гіпсокартону, влаштування цементно-піщаних стяжок квартир та місць загального користування, монтаж стояків систем протипожежного захисту, влаштування внутрішніх сантехнічних мереж підвальної частини. У секції 2 триває влаштування тинькування місць загального користування. Проводиться влаштування інженерних мереж та тепломережі”, – розповіли в компанії. 

На фініші роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення у 4 будинку. Також на фініші влаштування фасадів, покрівлі. Тривають електромонтажні роботи, влаштування цементно-піщаних стяжок квартир та місць загального користування. У процесі – монтаж ліфтового обладнання.

У 5 будинку влаштовують опалубки та армування плити перекриття на рівні 7-го поверху, а в 12 будинку – 25-го поверху. У 5 виконана цегляна кладка стін 2-го поверху, у 12 – 21-го та 22-го поверхів.

У 8 будинку будівельники виконали другий шар гідроізоляції на покрівлі, а в 9 тривають роботи з влаштування фасадів. На фініші –  монтаж конструкцій ПВХ (металопластикових вікон) та влаштування покрівлі 10 будинку.  У 14 та 16 будинках завершили програму випробування паль.

Компанія також повідомила, що у ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола, будинок 2 практично готовий до введення в експлуатацію.

Нагадаємо, що в рамках Конгресу INVEST IN UKRAINE, відбулося нагородження переможців премії UKRAINE HERITAGE AWARDS 2024. Кращим проєктом клубного будинку в Києві став Illinsky House — флагманський проєкт девелопера Alliance Novobud.

Читайте: У Броварах відбувся Yoga Day від Alliance Novobud та PRO retreats

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Banner
QlU7mDx4