DIM оприлюднив перелік спецпропозицій на квартири у вересні

DIM оприлюднив перелік спецпропозицій на квартири у вересні

Група компаній DIM підготувала спеціальні пропозиції нерухомості для киян за вересень. Такі можливості діють у клубному домі OLEGIV Podil, в А136 Highlight Tower, в еко-комплексі Park Lake City, у комплексі Метрополіс та в еко-місті LUCKY LAND.

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку DIM у Facebook.

Так, у клубному домі Olegiv Podil пропонують гнучкий графік оплати за придбане житло. Мінімальний платіж становить від 10%, а програму розтермінування можна оформити на 4 роки. Розстрочка під 0% діє до 48 місяців. Квадратний метр квартири у клубному домі на Подолі в середньому коштує від 2 100$. Серед переваг компанія виділяє великий простір для відпочинку з панорамою на столицю. Також при купівлі квартири — тераса у подарунок.

У А136 Highlight Tower пропонують квартири преміум-класу. Якщо компанія недобудовує до кінця 2024 року, то сплачує покупцю грошову компенсацію. У житловому комплексі діє індивідуальна розстрочка, перший внесок якої сягає від 10%.

А в комплексі Метрополіс на квартири від 28 м² до 101 м² діє розстрочка до 48 місяців. Перший внесок становить від 20%. Також компанія пропонує скористатися іпотекою на 9 років без комісій та лімітів.

У комплексі Park Lake City пропонують придбати видову квартиру площею 99 м² з розстрочкою на 3 роки під 0%. Перший внесок при купівлі житла становить 61 200$. У преміальному кварталі AQUA квадратний метр квартири коштує 1 780$. При повній оплаті — тераса в подарунок. А у кварталі VITA при покупці квартири DIM дарує паркінг з видом на водойму. 

В еко-місті LUCKY LAND готові квартири площею до 83 м² можна придбати за державними програмами єОселя та єВідновлення. Компанія пропонує енергоефективне житло з газовим опаленням, яке не залежить від електроенергії. У житловому комплексі діє обмежена пропозиція — 5 квартир з першим внеском 20% і розстрочкою до 48 місяців.

Також є можливість поділити одну квартиру площею від 99 м² на дві. Вартість такої — від 1 270$ за квадратний метр. Окрім цього в еко-місті можна придбати нерухомість і заробляти в майбутньому від 28% річних.

Нагадаємо, група компаній DIM розповіла, як відбулися традиційні спортивні заходи на вихідних у ЖК Park Lake City. Мешканці житлового комплексу долучилися до занять з йоги просто неба, взяли участь у матчі з пляжного тенісу та грі з волейболу.

Читайте: DIM відзвітував про спортивні вихідні у ЖК Park Lake City

Фото: DIM у Facebook

КиївВлада

Дарина Полішевська

 

Рекомендуємо до перегляду
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Banner
QlU7mDx4