DIM передав квартиру переможцю збору донатів для ЗСУ

DIM передав квартиру переможцю збору донатів для ЗСУ

Група компаній DIM оголосила переможця масштабного збору на підтримку ЗСУ, в рамках якого було зібрано понад 20 млн гривень на закупівлю безпілотників та автомобілів. Головний бонус за внесок у збір – однокімнатна квартира в Києві. Сертифікат на квартиру в одному з флагманських проєктів групи компаній DIM, ЖК Lucky Land виграв житомирянин Ігор В.

На правах реклами

Про це КВ повідомили в пресслужбі групи компанії DIM. 

“Чи реально отримати квартиру в столиці площею понад 44 кв.м за 1500 гривень? Відповідь на це питання точно знає житомирянин Ігор В. Днями він одержав документи на квартиру в екомісті ЖК Lucky Land.  Житло стало головним “бонусом” в масштабному зборі коштів на допомогу війську”, – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що у березні Група компаній DIM братів Насіковських разом з благодійним фондом «Захист майбутнього» Євгена Карася оголосила масштабний збір на безпілотники та автомобілі. Так, для добровольчих підрозділів ЗСУ, НГУ, ГУР та батальйону “Свобода” за 60 днів зібрали 20,2 млн гривень.

У компанії розповіли, що 20-річний Ігор В. з Житомира постійно донатить на потреби українських захисників. Хлопець не має житла в рідному місті, але цього разу внесок у підтримку військових приніс йому вже готову однокімнатну квартиру в Києві площею 44,2 кв. м. Квартира розташована  у одному з флагманських проєктів групи компаній DIM – ЖК Lucky Land. Зараз Ігореві лишається зробити ремонт та будувати своє життя в новій квартирі.   

“Якщо трапляється щось погане, треба перекривати це своїми донатами. Коли ми донатимо – їм погано, а нам добре. Маленьких донатів не існує. Я не знаю, як це насправді працює, але робіть свій внесок у підтримку наших. І всесвіт вам обов’язково якось віддячить”, – коментує своє прагнення донатити кошти на допомогу ЗСУ Ігор В.

Надав переможцю вже готове житло з сертифікатом один зі співзасновників DIM, Андрій Насіковський, який захищає країну в лавах батальйону “Свобода”. Умовою виграшу квартири був донат від 500 гривень на забезпечення фронтових підрозділів. 

“Будувати майбутнє. Цей принцип – частина філософії DIM. Ми вже 10 років створюємо для українців не просто нерухомість, а екосистеми для комфортного життя, відпочинку і саморозвитку, які вдало інтегровані в ритм сучасного міста. Але зараз єдиною гарантією втілення наших проєктів та загалом мирного майбутнього України є успіх наших захисників. Тому ми підтримуємо Сили Оборони України системно, це вшите в цінності Групи DIM”, – розповідає засновник і керуючий партнер групи компаній DIM Андрій Насіковський.

ЖК Lucky Land, в якому розташована квартира, будується за принципом “місто в місті”. Тут створені можливості для життя, дозвілля, побуту, занять спортом чи прогулянок, адже поруч – ТРЦ Lavina Mall та 100 га хвойного лісу. 

Нагадаємо, що будівельна група компаній DIM та благодійний фонд “Захист майбутнього” Євгена Карася зібрали більше 20 мільйонів гривень для українських захисників. Збір тривав 60 днів, а кошти будуть використані для придбання дронів й автівок. 

Читайте: Оновлення вимог держпрограми “єОселя” збільшить попит на якісне житло та стимулюватиме економіку — експерт

Фото: сайт компанії 

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4