Фірма президента Будівельної палати України забудує 6,3 га у Броварах

Фірма президента Будівельної палати України забудує 6,3 га у Броварах

У Броварах Київської області відбулося засідання технічної ради, на якому було представлено проект будівництва багатоквартирної житлової забудови по вул. Київська, 225. Житловий комплекс (ЖК), що складатиметься з шести багатоквартирних будинків, буде зводити компанія ТОВ “ДБК-Партнер”, до якої має відношення ексдепутат Київради, голова Будівельної палати України Петро Шилюк (на фото). 

Про будівництво ЖК, як передає KВ, йдеться в повідомленні Броварського міського голови Ігоря Сапожка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“26  травня 2023 року  відбулося засідання технічної ради, на якому було представлено проект  “Будівництво багатоквартирної житлової забудови з елементами соціальної інфраструктури по вул. Київська, 225 в м. Бровари Броварського району Київської області”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що на ділянці, яка знаходиться у державній власності та постійному користуванні адміністрації ДПСЗ “Держспецзв’язку” окрім шести багатоквартирних будинків буде збудовано  дошкільний навчальний заклад на 120 місць та передбачено 5 паркінгів на 1200 паркомісць. 

Як повідомив міський голова Броварів, представники компанії-забудовника ТОВ “ДБК-Партнер”  зазначили, що повна реалізація проекту планується протягом трьох років.

Зауважимо, що ТОВ “ДБК-Партнер” було створено у серпні 2011 року. Керівником компанії є Тетяна Сущенко, а засновниками зазначені 7 мешканців столиці, зокрема серед них фігурують Петро Степанович Шилюк та Петро Петрович Шилюк. Дана фірма входить до складу девелоперської корпорації “ДБК-Житлобуд”.

Фірма президента Будівельної палати України забудує 6,3 га у Броварах

Зазначимо, що корпорація “ДБК-Житлобуд” об’єднує близько трьох десятків компаній, що “забезпечують повний цикл будівництва – проєктування, виробництво, будівництво та експлуатацію”. Почесним президентом та співвласником цієї корпорації є Петро Степанович Шилюк.

Фірма президента Будівельної палати України забудує 6,3 га у Броварах

Петро Шилюк відомий як депутат Київради декількох каденцій (в останньому для себе VIII скликанні був членом фракції “Єдність”, яку очолював нині покійний ексмер Києва та ексдепутат міськради Олександр Омельченко) та ексочільник ПрАТ “ХК “Київміськбуд” (2006-2009 роки). Петро Степанович Шилюк з 2013 року є президентом Будівельної палати України – “неприбуткової самоврядної організації”, до якої входять десятки забудовників України.

Читайте: Фірма екс-депутата Київради від “Єдності” намагається відсудити у КМДА гроші за забудову парку “Юність”, що не відбулася

Нагадаємо, згаданий забудовник фігурує в історії з планами зведення “релігійного БФК”: на столичній вулиці Прирічній, 5-А місцева релігійна громада Української Православної Церкви (т.зв. “Московського патріархату”) має намір побудувати багатофункціональний комплекс, до складу якого, крім храму і монастиря, планується також включити житлові будинки – за різними даними, від однієї до шести багатоповерхівок. У реалізації цієї ініціативи “церковникам” планують допомагати компанії з орбіти корпорації “ДБК-Житлобуд”, співвласником якої є ексдепутат Київради, голова Будівельної палати України Петро Шилюк. Замовниками будівництва БФК виступають релігійна організація і вже згадувана компанія ТОВ “ДБК-Партнер”.

Читайте: “Релігійний БФК”: парафіяни УПЦ (МП) спільно з “ДБК-Житлобуд” планують скандальну забудову на Оболоні

Фото: Facebook Петра Шилюка

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4