Гатненська сільрада замовила ремонт свого приміщення і сервісне обслуговування відеоспостереження

Гатненська сільрада замовила ремонт свого приміщення і сервісне обслуговування відеоспостереження

Сільська рада Гатного Києво-Святошинського району Київщини вирішила відремонтувати своє приміщення та замовити послуги з сервісного обслуговування систем відеоспостереження. Виконання цих робіт довірили підприємцям Сергію Іванчуку та Миколі Фролову.

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи державних закупівель ProZorro, 29 січня 2020 року Гатненська сільрада замовила проведення поточного ремонту приміщення сільської ради (вул. Франка 4) і сервісне обслуговування обладнання систем відеоспостереження.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Договір на проведення поточного ремонту приміщення сільради (ціна – 193,26 тис. гривень) уклали з ФОП “Фролов Микола Олександрович” (*). 

В договорі не вказані види робіт, які буде виконувати підрядник. Термін виконання робіт – 100 днів.

Договір на сервісне обслуговування систем відеоспостереження (ціна – 129 тис. гривень) протягом 2020 року Гатненська сільрада підписала з ФОП “Іванчук Сергій Миколайович” (**). 

За умовами угоди, підрядник повинен щомісячно очищати корпуси і оптичні частини відеокамер від пилу, перевіряти цілісність кабелів, наявність відеосигналу і працездатність системи, заміняти прилади, що вийшли з ладу. Щоквартально він повинен буде перевіряти працездатність програмного забезпечення системи.

Обидві закупівлі проходили без відкритих торгів, в системі лише опубліковані звіти про укладення договорів.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП Фролов Микола Олександрович” зареєстрований в 2005 році в Києві. Основний вид діяльності – діяльність з виробництва кіно, відеофільмів і телевізійних програм.

Згідно з інформацією Zaкупівлі, Микола Фролов бере участь в публічних закупівлях з лютого 2019 року. За цей час він отримав 2 підряди вартістю понад 200 тис. гривень (без урахування нинішнього).

ФОП “Іванчук Сергій Миколайович зареєстрований в 2007 році в селі Юрівка Києво-Святошинського району. Основний вид діяльності – послуги з розміщення та переробці даних і інші послуги.

Сергій Іванчук Миколайович бере участь в публічних закупівлях з вересня 2016 року. За цей період він підписав 19 договорів на понад 2,6 млн гривень (без урахування нинішнього).

Нагадаємо, в грудні 2019 року Гатненська сільська рада уклала з ТОВ “Проектно-будівельний альянс” третій договір на будівництво дитячого садка на 280 місць на вул. Космонавтів. Будівництво цього навчального закладу почалося в березні 2018 року. Сумарно по трьох договорах підряднику повинні заплатити 192,7 млн ​​гривень.

Читайте: На будівництво дитсадка в Гатному витратять майже 193 млн гривень

Сільський голова Гатне – Броніслав Корицький.

* ФОП “Фролов Микола Олександрович” (код ІПН 2842406795)

** ФОП “Іванчук Сергій Миколайович” (код ІПН 3155719458)

Фото: Где в Киеве жить хорошо

КиевVласть

Автор:
Інна Арас
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4