Гімназія А+ відсвяткувала шостий день народження, – KAN

Гімназія А+ відсвяткувала шостий день народження, - KAN

Столична будівельна компанія KAN, що розвиває освітню мережу А+, відзначила шестиріччя Гімназії А+ від дня її заснування. Упродовж останніх шести років Гімназія А+ стала не лише місцем отримання знань, а й центром розвитку, дружби та творчості для тисяч учнів.

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Гімназії А+ – 6 років. Шість років тому Гімназія А+ вперше відкрила свої двері та стала джерелом знань, місцем дружби, злагоди та творчості для тисяч учнів. Це були насичені 6 років, що промайнули як одна мить. Ми відзначали важливі події, перемоги, отримали новий досвід та стрімко зростали. Протягом цього часу ми виховали цілу плеяду талановитих та успішних учнів, саме вони – наше світле майбутнє”, – йдеться у дописі.  

У пресслужбі зауважили, що Гімназія А+ – улюблена школа, де кожен може розвиватися та досягати своїх мрій та цілей.

“Дякуємо за натхнення, ідеї, віру та мотивацію команди засновникам Академії сучасної освіти Igor Nikonov та Ivanna Volkovinskaya, та генеральному директору мережі А+ Тетяні Шаповаловій”, – додають в KAN

У компанії зауважили, що KAN – єдиний з вітчизняних девелоперів, який розвиває власну мережу освітніх закладів А+ для дітей віком від 1 до 19 років.

“Наші мешканці в захваті, що мають змогу відвести дітей в сучасну гімназію, школу чи садок не витрачаючи час у заторах, адже найкраща освітня мережа знаходиться в пішій доступності від їх будинку. Мережа А+ є синонімом не тільки якості освіти, але й незупинного прогресу і ми раді щоразу відчиняти перед вами двері до знань”, – йдеться у дописі.

Зокрема, мережа А+ нараховує Академію сучасної освіти А+, Гімназія А+ та дитячий клуб “ЗмійкА+” у ЖК “Комфорт Таун”, а також дитячий клуб А+ в ЖК Central Park, Academy Ecoland у ЖК Tetris Hall, Respublika Kids на території ЖК “Республіка”.

З нагоди ювілею компанія також підготувала відеоролик з учнями та вихованцями закладу, які розповіли, що для них значить їхня школа і за що вони її люблять. 


Нагадаємо, що столична будівельна компанія KAN стартувала розважальне кулінарне шоу “Освітня кухня А+”. Гостею пілотного випуску стала засновниця освітньої мережі А+ Іванна Ніконова. У сюжеті вона поділилася своїм досвідом виховання дітей у поєднанні з веденням бізнесу, розповіла про родинні традиції та секрети кулінарії.

Читайте: На території житлових комплексів KAN стартував сезон сакури

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4