“Інтергал-Буд” приєднала ЖК “Озерний гай Гатне” до централізованої мережі водопостачання столиці

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” повідомила про завершення будівництва мережі централізованого водопостачання з Києва до заміського житлового комплексу “Озерний гай Гатне”. Наразі система успішно функціонує, забезпечуючи водою не лише мешканців ЖК, а й місцевої громади. 

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Ми стали першими, хто побудував гілку каналізації та водопостачання з Києва у село Гатне, забезпечивши тим самим мешканців нашого проєкту повноцінною інженерною інфраструктурою”, – розповіла комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська. 


У компанії розповіли, що на початку 2022 року вони завершили будівництво каналізації, до якої під’єднано не лише будинки “Озерний гай Гатне”, а й помешкання інших представників громади. Таким чином, розбудова інфраструктури передмістя, яку здійснила компанія, підвищила рівень комфорту усіх місцевих жителів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Проєкт “Озерний гай Гатне” має свої переваги. Це затишна локація повіддаль метушливої столиці. Невисотна забудова, велика прибудинкова територія, власні озера – це ті особливості, які вигідно відрізняють наш комплекс від решти ЖК”, – зауважила  Лаєвська.

І додала. що з іншого боку масштабне будівництво у передмісті є викликом для забудовника, який повинен забезпечити своїх інвесторів усією необхідною інфраструктурою, зокрема, інженерною. 

“Ми пишаємось, що попри війну і низку ускладнень в ході робіт змогли реалізувати цю задачу та збудувати для мешканців Гатного централізовану мережу каналізації та водопостачання”, – резюмувала Лаєвська. 

Нагадаємо, нова іпотека від “Ощадбанку” спільно з “Інтергал-Буд” дозволяє отримати кредит на придбання квартири у Києві та інших українських містах тим покупцям, хто не може зробити це через обмеження в держпрограмі “єОселя”. Так, іпотека від девелопера не накладає на позичальника вимоги відсутності оформленого на нього власного житла, не встановлює верхню межу ціни квадратного метра та обмеження площі житла в залежності від членів родини.


Читайте: В “Ощадбанк” можна одержати іпотеку на житло від “Інтергал-Буд” під 7%

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4