“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у липні

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у липні

Столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на липень. Крім загальнобудівельних робіт на 11 будмайданчиках, компанія нагадала про відновлення активних продажів квартир та апартаментів в унікальному проєкті БФК INTERGAL CITY. Багатофункціональний житловий комплекс матиме 5 футуристичних веж різної поверховості. 

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

 ЖК “Сирецькі Сади” – житловий квартал, розташований по вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18-Г,  з власними фруктовими садами, розвиненою інфраструктурою та закритою територією. Тут роботи тривали  на території двох об’єктів – будинків №№ 9, 10 та на території дитсадку. 

У будинку №№9-10 розпочалися роботи із влаштування стін і перегородок із цегли, Інженерія, монтаж вікон. На будмайданчику дитсадка на фініші облаштування покрівлі, вікон, стін та перегородок та інженерних мереж у прогресі монтаж дверей.

ЖК “Нивки-Парк” (просп. Берестейський, 67) – на території цього житлового комплексу сімейного типу, розташованого поруч з однойменним міським парком та станцією метро “Нивки”, зведуть 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів.

На території 9 будинку компанія завершує більшу частину робіт, а у процесі наразі зворотна засипка, вентиляція і димовидалення, більш ніж на половину виконано улаштування вхідних груп, покрівля, система протипожежного захисту.

А в 11 будинку у процесі чистове оздоблення вхідних груп з монтажем огороджень та навісів, Влаштування благоустрою та озеленення. На території цих будинків в паркінговій зоні у процесі зворотня засипка. улаштування фасадів, електромонтажні роботи, система протипожежного захисту, улаштування покриття підлог паркінга, дверей металевих та воріт, а ще – благоустрій та озеленення.

У ЖК “Паркові Озера”, що будується по вул. Воскресенська, 2-А поряд із парком “Перемога”, у межах проєкту зведуть чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Секції №1 та №4 матимуть 24 поверхи, секція №2 – 17 поверхів, секція №3 – 25. Будівництво секцій №1 та №2 завершено. 

У секціях 3 та 4 компанія стартувала влаштування благоустрою з чистовим оздобленням вхідних груп, у 4 такоє триває оздоблення без ремонту квартир. На теритрії паркінгу триває влаштування покриття гідроізоляції, встановлення дверей та воріт, благоустрій території.

ЖК CITY HUB – проєкт класу бізнес, який складається з двох будинків висотою у 20 та 21 поверх. Особливістю архітектурного рішення є стилобат, який об’єднує дві будівлі, та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць. ЖК розташований по вул. Мокра, 8-10. Будинок №1 проєкту добудовано та введено у експлуатацію.  

У будинку №2 будівельники проводять зворотню засипку та улаштування монолітного каркасу, а на території паркінгу – чистове оздоблення, влаштування підвищувальної насосної станції водопостачання, влаштування благоустрою та озеленення. На половину виконані стіни і перегородки із цегли (внутрішня), покрівля, фасади та сантехнічні роботи.

Ще один проєкт бізнес-класу компанії “Інтергал-Буд” – ЖК «Голосіївський» (вул. Васильківська, 37). На території 1,14 га зведуть два будинки висотністю у 25 поверхів. Розташований об’єкт в одному з найрозвиненіших та найзеленіших районів Києва — Голосіївському. Будівництво першого будинку завершено. 

На території майданчика другого будинку тривають зворотня засипка, влаштування дверей металевих  МЗК, квартир та інженерних ніш, влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини та стяжка МЗК та квартир. Щодо паркінгу, то тут тривають електромонтажні роботи, вентиляція і димовидалення, влаштування благоустрою та озеленення.

У Голосіївському районі в оточенні лісу та парків, розташований ще один комплекс компанії – ЖК “Теремки” (вул. Академіка Заболотного, 15, який складатиметься з п’яти будинків і будівництво трьох вже завершено. 

У будинку 4 будівельники здійснюють улаштування стяжки, фасадів, а ще – монтаж системи внутрішнього опалення та електропостачання, протипожежних систем, димовидалення та вентиляції. У 5 будинку – монтаж металопластикових конструкцій, системи внутрішнього водопостачання та каналізації та тинькування стін.

На території дитсадка йде вертикальна гідроізоляція стін підвалу та зворотна засипка пазух котловану, а в на території паркінгу – влаштування вертикальної гідроізоляції, частина 3 та 4.

У ЖК Sky Avenue (вул. Святослава Хороброго, 3) зводяться шість житлових будинків на 16 поверхів кожний. Будівництво першого будинку, який складається з п’яти секцій, завершено. У процесі – будинок №2 та паркінг. 

Так, на території будинку №2 йде монтаж металопластикових вікон та дверей, тинькування стін місць загального користування та квартир, монтаж дрібних металевих конструкцій. А в паркінгу триває влаштування гідроізоляції, вентиляції і димовидалення, системи протипожежного захисту.

Комплекс ЖК “Лук’янівський каскад” (вул. Половецька, 4) – концептуальний багатосекційний будинок бізнес-класу з продуманою інфраструктурою на прилеглій території. До складу комплексу увійде один трисекційний будинок зі змінною поверховістю на 259 квартир. 

У липні в секції 1 здійснювали монтаж системи внутрішнього опалення, у 2 – металопластикових конструкцій вікон, у 3 – вентканалів, сходів та вікон. На території паркінгу триває влаштування котловану.

На території  ЖК “Причал 8” (вул. Гліба Бабича, 8) буде два багатосекційні будинки. Будинок №1 вже збудовано та заселено. Наразі активні роботи тривають в будинку №2 (секції 8-10). Особливістю комплексу «Причал 8» є розташування біля водойми та наявність облаштованої набережної та власного пляжу.

Загалом в секціях 8 та 10 триває влаштування внутрішнього опалення та електропостачання, протипожежних систем. У 9 секції, крім цього, встановлення металевих вхідних дверей в квартири, лючків (в т. ч. протипожежних) та дверей МЗК, влаштування фасадів – 40%. 

У комплексі заміського формату з власними озерами та пляжами ЖК “Озерний гай Гатне” (с. Гатне, вул. Свободи, 1) побудують 47 будинків. Уже готові 1у будинків, у процесі будівництва ще 4. Особливістю комплексу є малоповерховість забудови – 4, 6, 7, 8, 9 та 10 поверхів. У 10, 11 12 та 13 будинках на фініші низка загальномонтажних робіт.

У 10 будинку тримає монтаж системе внутрішнього водопостачання та каналізації, вводів інженерних мереж – 80%. У 11 будинку – монтаж металопластикових конструкцій, покрівлі, У 12 та 13 будинках триває влаштування вводів інженерних мереж.

Ще один проєкт компанії – БФК INTERGAL CITY (вул. Старонаводницька, 16-Б) — унікальне за своєю архітектурою місто майбутнього, яке не матиме аналогів в Україні. Багатофункціональний житловий комплекс матиме 5 веж поверховістю до 25 поверхів. 

В червні компанія відновила активні продажі квартир та апартаментів у проєкті. 

Ліве крило: Монолітні роботи виконані на 80%. Вежа А: тривають роботи зі встановлення міжквартирних перегородок з цегли, тривають роботи над інженерними системами. Замовлені котли для вежі А та лівого крила. Системи димовидалення та вентиляції вже готові для подальшого монтажу. Проведено інвентаризацію та пусконалагоджувальні роботи ліфтів. Через те, що мала місце перерва в будівництві, компанія має провести ряд підготовчих заходів, а також інвентаризації, провести перевірку всіх зведених квадратних метрів для масштабування будівельного процесу”, – заважили в компанії. 

Нагадаємо, що будівельна компанія “Інтергал-Буд” облаштує укриття в кожному житловому будинку для безпеки мешканців під час повітряних тривог. Для цього будуть використані площі на цокольних поверхах, раніше призначені під комори. Компанія поставила собі за мету забезпечити для своїх інвесторів  комфортні умови перебування в укриттях, тож приміщення подвійного призначення будуть додатково облаштовані всім необхідним.

Читайте: “Інтергал-Буд” стартував продаж квартир з персональними укриттями ЖК “Озерний гай Гатне”

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4