“Інтергал-Буд” прозвітував про хід будівництва на своїх об’єктах у червні

“Інтергал-Буд” прозвітував про хід будівництва на своїх об’єктах у червні

Українська будівельна компанія “Інтергал-Буд” розповіла про динаміку будівництва на своїх проєктах у Києві та у пристоличному регіоні. Так, активна робота триває над 10 проєктами.

На правах реклами

Про це КВ стало відомо з публікації пресслужби “Інтергал-буд”.

Так, на території столичного житлового комплексу “Сирецькі Сади”, що розташовується по вул. Івана Виговського, 10Д, тривають активні роботи. У будинку №9 завершено влаштування пальового поля, фундаментної плити, монолітного каркасу підвалу і цоколю. На 66% виконано монолітний каркас, а стіни і перегородки з цегли зведено на 30%. Інженерні роботи та монтаж віконних конструкцій перебувають на початкових стадіях. У будинку №10 аналогічні роботи виконані на трохи меншому рівні: монолітний каркас готовий на 35%, а стіни з цегли – на 3%.

Будівництво дитячого садка на території комплексу також активно просувається. Монолітний каркас та стіни зведено практично повністю, а покрівля та фасади – на 95%. Віконні конструкції встановлено на 92%, внутрішні інженерні мережі – на 90%.

У житловому комплексі “Нивки-Парк”, що розташовується на Берестейському проспекті, 67, планується зведення 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів. У будинку №9 гідроізоляція цокольної підземної частини виконана на 65%, зворотня засипка – на 33%, монолітний каркас – на 99%. Вхідні групи готові на 55%, кладка зовнішніх і внутрішніх стін та перегородок із цегли завершена на 99%. Покрівельні роботи виконані на 40%, монтаж металопластикових вікон та дверей – на 91%, фасади – на 80%. Сантехнічні роботи в квартирах, МЗК та підвалі виконані на 85%, монтаж інженерних мереж у квартирах з чистовим оздобленням – на 68%, електромонтажні роботи – на 82%. Вентиляція і димовидалення виконані на 15%, система протипожежного захисту – на 50%. Стяжка та тинькування стін МЗК та квартир завершені на 95%, монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів – на 90%, чистове оздоблення МЗК – на 75%.

У будинку №11 гідроізоляція цокольної підземної частини та зворотня засипка завершені повністю, монтаж металопластикових вікон та дверей, фасадів і електрощитової виконаний на 99%. Інженерні мережі у квартирах з чистовим оздобленням змонтовані на 99%, система протипожежного захисту – на 97%. Чистове оздоблення вхідних груп з монтажем огороджень та навісів виконано на 73%, внутрішньомайданчикові інженерні мережі – на 94%, благоустрій та озеленення – на 28%.

Триває робота й на паркінгу 9-11 будинків: там майже завершено влаштування монолітного каркасу й гідроізоляції, на 65% завершено влаштування покрівлі, а на 69% – системи протипожежного захисту. Зворотня засипка та електромонтажні роботи зроблені майже на половину, як й встановлення металевих дверей та воріт. Покриття підлог пакрінгу завершено на 34%, а вентиляція й димовидалення –на 85%. Фасади та благоустрій виконані на 5%. 

Комплекс “Паркові Озера” на вул. Воскресенській, 2а, також активно будується. У секціях №1 та №2 будівництво повністю завершено. У секції 3 цегляна кладка стін виконана на 99%, монтаж вікон – на 95%, влаштування фасадів – на 86%. Монтаж та пусконаладка ліфтів завершені на 90%, покрівля – також на 90%, а інженерні роботи виконані на 65%. У секції 4 стіни зведені та вікна встановлені повністю, покрівля готова на 90%, фасади – на 94%. Інженерні роботи виконані на 80%, монтаж та пусконаладка ліфтів – на 96%, встановлення дверей – на 98%, а оздоблювальні роботи (без ремонту квартир) – на 69%.

У проєкті бізнес-класу CITY HUB на вул. Мокра, 8-10, вже добудовано та введено в експлуатацію будинок №1. У другому будинку завершено влаштування котловану та пальового фундаменту, монолітний каркас підвалу і цоколю готовий на 95%. Зворотня засипка виконана на 60%, а улаштування монолітного каркаса – на 2,5%.

Комплекс облаштовано паркінгом, на якому також тривають роботи. На 95% завершено влаштування котловану, повністю завершено влаштування фундаменту підпірної стіни (палі), а дренаж під плиту паркінгу виконано на 80%. Фундамент готовий на 77,5% (для паркінгу першого будинку – 100%). Монолітний каркас паркінгу зведений на 70,8%, гідроізоляція виконана на 70% (для першого будинку – 99%). Внутрішні стіни та перегородки з цегли готові на 50% (для першого будинку – 100%), покрівля – на 50% (для першого будинку – 93%), фасади – на 50% (для першого будинку – 75%). Сантехнічні роботи завершені на 50% (для першого будинку – 95%), чистове оздоблення – на 49% (для першого будинку – 95%), влаштування підвищувальної насосної станції водопостачання – на 49% (для першого будинку – 95%). Роботи з благоустрою та озеленення виконані на 39,3%.

У комплексі бізнес-класу “Голосіївський” за адресою вул. Васильківська, 37, також звітують про завершення будівництва першого будинку.,У будинку №2 ведуться роботи з гідроізоляції та фасадів, сантехнічні та електромонтажні роботи виконані на 100%.

На паркінгу електромонтажні роботи виконано на  65%, а вентиляцію й димовидалення – на 85%. Триває влаштування благоустрою та озеленення – готово на 18%.

Комплекс “Теремки” на вул. Академіка Заболотного, 15, складатиметься з п’яти будинків, з яких три вже завершені. У четвертому будинку на 96% виконано стіни і перегородки, монтаж металопластикових конструкцій на 80%. У будинку №5 аналогічні роботи виконані на 60%.

Також, просуваються роботи над будівництвом дитячого садка: повністю завершено влаштування котловану, фундаментної плити та монолітного каркасу. 

Щодо паркінгу, зворотна засипка пазух паркінгу в частинах 1 та 2 виконана на 90%. Влаштування монолітних конструкцій пандусу в частинах 3 та 4 завершено на 100%, а вертикальна гідроізоляція в цих частинах – на 14%. Котлован паркінгу в частині 5 готовий на 100%, фундаментна плита – також на 100%, а монолітні конструкції – на 96%. Влаштування монолітних конструкцій пандусу в частині 6 завершено повністю.

Активно будується й ЖК Sky Avenue на вул. Святослава Хороброго, 3. Перший будинок вже завершено, а у другому тривають активні будівельні роботи. Там виконано гідроізоляцію цокольної підземної частини на 93%, монолітний каркас готовий на 87%, закладні слаботочних систем та електрики виконані на 19%. Зовнішні стіни з керамоблоку зведені на 47%, внутрішні стіни – на 44%. Монтаж металопластикових вікон та дверей здійснено на 23%, штукатурення стін місць загального користування та квартир – на 5%. Монтаж дрібних металевих конструкцій виконаний на 38%.

Влаштування гідроізоляції паркінгу завершено на 75%, вентиляція і димовидалення – на 68%. Триває монтаж системи протипожежного захисту, готовність – 48%.

У житловому комплексі “Лук’янівський каскад»” на вул. Половецькій, 4, триває робота над трьома секціями. У секції 1 будівництво монолітного каркасу завершено на 99%, кладка стін і перегородок виконана на 77%, а вентиляційні канали та сходи – на 96%. Монтаж металопластикових конструкцій досяг 70%, а система внутрішнього водопостачання та каналізації готова на 40%. У секції 2 монолітний каркас зведений на 89%, кладка стін і перегородок – на 41%, вентканали та сходи – на 68%. Монтаж металопластикових вікон завершено на 35%. У секції 3 монолітний каркас готовий на 73%, стіни і перегородки – на 15%, вентканали та сходи – на 25%, а монтаж металопластикових конструкцій – на 14%.

На території комплексу “Причал 8” на вул. Гліба Бабича, 8, ведуться активні роботи у будинку №2. У секції 8 завершено влаштування вхідних груп та світлових напрямків, виконано кладку стін та перегородок на 95%, встановлено металопластикові конструкції на 90%, а металеві вхідні двері та люки (включаючи протипожежні) – на 65%. Покрівля готова на 80%, фасади – на 85%, монтаж ліфтів і пусконалагоджувальні роботи – на 80%. Тинькувальні роботи та стяжка виконані на 85%, внутрішнє водопостачання та каналізація – на 75%, опалення – на 70%, внутрішнє електропостачання та протипожежні системи – на 65%.

У секції 9 роботи також просуваються активно: вхідні групи та світлові приямки готові на 95%, гідроізоляція та утеплення підвальної частини – на 100%. Кладка стін та перегородок виконана на 95%, металопластикові конструкції – на 85%, а металеві вхідні двері – на 35%. Покрівля завершена на 90%, фасади – на 40%, монтаж ліфтів і пусконалагоджувальні роботи – на 80%. Тинькувальні роботи та стяжка виконані на 80%, водопостачання та каналізація – на 70%, опалення – на 65%, внутрішнє електропостачання та протипожежні системи – на 65%.

У секції 10 роботи також активно просуваються: вхідні групи та світлові приямки готові на 95%, гідроізоляція та утеплення підвальної частини – на 100%. Монолітний каркас вище нуля, включаючи парапети та прибудови, завершено на 100%, кладка стін та перегородок виконана на 95%, металопластикові конструкції встановлені на 85%, покрівля – на 80%, цегляна кладка на покрівлі – на 100%. Тинькувальні роботи та стяжка готові на 65%, водопостачання та каналізація – на 70%, опалення – на 65%, внутрішнє електропостачання – на 60%, протипожежні системи – на 60%, а блискавкозахист – на 10%.

У ЖК “Озерний гай Гатне” на Київщині побужують 47 будинків з власними озерами та пляжами. У будинку №10 кладка стін і перегородок виконана на 80%, монтаж металопластикових конструкцій – на 45%, а система внутрішнього водопостачання та каналізації – також на 45%. Гідроізоляція стін підвалу готова на 99%, цегляна кладка на покрівлі завершена на 100%, покрівля готова на 50%, а вводи інженерних мереж виконані на 80%. У будинку №11 кладка стін і перегородок виконана на 89%, монтаж металопластикових конструкцій – на 29%, система внутрішнього газопостачання та димовидалення – на 90%. Гідроізоляція стін підвалу та вентканали завершені на 99%, цегляна кладка на покрівлі – на 80%, покрівля готова на 50%, а вводи інженерних мереж виконані на 90%. У будинку №12 кладка стін і перегородок виконана на 72%, гідроізоляція стін підвалу – на 100%, вводи інженерних мереж – на 80%. У будинку №13 кладка стін і перегородок готова на 25%, гідроізоляція стін підвалу – на 100%, а вводи інженерних мереж – на 80%.

Як раніше писала КВ, сервіс ЛУН та медіа NV оприлюднили рейтинг найактивніших забудовників Києва, визначивши компанію “Інтергал-Буд” серед трійки лідерів за введеним у експлуатацію житлом. Дані для рейтингу були зібрані за період з лютого 2022 до березня 2023 року. У цей час ринок нерухомості переживав складнощі через війну, але, як зауважують у “Інтергал-Буд”, компанія швидко відновила роботу. 

Читайте: “Інтергал-Буд” увійшла в ТОП-3 найактивніших забудовників Києва

Фото: Інтергал-Буд

КиївВлада

Анастасія Олійник

 

Рекомендуємо до перегляду
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
16:45 Не встиг БЕБ скасувати тендер, як "Плесо" знову оголошує процедуру пошуку підрядника по розчистці озера Синє.
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
09:00 Протягом травня селищною владою Чабанів Фастівського району через Prozorro було зроблено замовлень рівно на 3 млн гривень. Одну третину цієї суми спрямували на…
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
09:00 З початку 2024 року громади Київщини активно закуповують безпілотні літальні апарати, дрони та квадрокоптери для потреб ЗСУ. Майже за пів року 24 громади…
Banner
QlU7mDx4