“Інтергал-Буд” та “Банк Кредит Дніпро” запустили програму іпотечного кредитування з пільговою ставкою 6,99%

“Інтергал-Буд” та “Банк Кредит Дніпро” запустили програму іпотечного кредитування з пільговою ставкою 6,99%

Будівельна Компанія “Інтергал-Буд”  спільно з “Банком Кредит Дніпро” впровадила програму іпотечного кредитування з процентною ставкою 6,99% на три роки та першим внеском від 20%. Максимальна сума позики становить 10 млн грн, а термін виплат – до 30 років. Програма дозволяє придбати будь-яку квартиру в будинку, який отримав сертифікат готовності, без обмежень за вартістю квадратного метра або загальною площею житла. 

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії “Інтергал-Буд”.

“Ми бачимо, як наявність доступних іпотечних кредитів підживлює інтерес до придбання житлової нерухомості. Спираючись на кредитне плече, українці охоче вкладають кошти у квадратні метри, як для власного проживання, так і з інвестиційною метою”, – зауважила комерційна директорка Анна Лаєвська.

У компанії повідомили. що пільговий період, протягом якого діятиме ставка 6,99%, складає три роки. Процентна ставка з четвертого року є плаваючою та розраховується за індексом UIRD 12m + 5,9%. 

“Цільову аудиторію програми можна розділити на дві групи. Перша – це позичальники, які прагнуть зменшити боргове навантаження шляхом збільшення терміну виплат кредиту. За умови сплати за житло протягом 30 років, щомісячний платіж стає посильним для більшості українців. Його можна прирівняти до вартості оренди, що є дуже привабливою пропозицією. Друга група – це люди, які скористаються програмою як альтернативою розтермінуванню від забудовника. Адже іпотека надається у гривні, це нівелює ризики валютних коливань”, – додала Лаєвська.

У компанії зауважують, що програма не передбачає обмежень за вартістю за квадратний метр або за загальною площею житла. Знижена іпотечна ставка 6,99% доступна для усіх клієнтів, незалежно від соціальної категорії, пільгового статусу або наявності житла у власності.  

“Наша мета – максимально задовольнити потреби українців у придбанні власного житла або покращенні їхніх житлових умов. Разом з компанією “Інтергал-Буд” ми розробили і впровадили іпотечну програму, яка дозволить українцям, незалежно від їхнього пільгового статусу, за вигідною ставкою вкласти гроші у власне житло, в яке вже завтра можна заселитися. Так, працюючи в синергії з надійним партнером “Інтергал-Буд”, ми не лише підтримуємо українців, а й цим самим робимо свій внесок у відбудову України”, – прокоментувала директорка з роздрібного бізнесу “Банк Кредит Дніпро” Катерина Мелеш.

У компанії додали, що обрати нове помешкання можна з-поміж пропозиції у житлових комплексах: “Нивки-Парк”, “Причал 8”, “Сирецькі сади”, а також “Паркові озера”, CITY HUB, “Голосіївський” або “Озерний гай Гатне”.

Більш детальну інформацію щодо участі в іпотечній програмі можна одержати у відділах продажів житлових комплексів або у центральному відділі продажів компанії за адресою: м. Київ, вул. Князів Острозьких, 8, або за тел.: +380 (44) 334-64-59.

Нагадаємо, що у зв’язку зі складною ситуацією в українській енергетиці, компанія “Інтергал-Буд” вирішила обладнати всі  будинки, що плануються до введення в експлуатацію, автономними системами електроживлення. Резервна система електрогенерації забезпечуватиме безперебійну роботу основних інженерних систем, ліфтів та освітлення у місцях загального користування щонайменше протягом 12 годин

Читайте: “Інтергал-Буд” стартував продаж квартир з персональними укриттями ЖК “Озерний гай Гатне”

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4