“Інтергал-Буд” зобов’язується перед інвесторами усувати наслідки обстрілів своїм коштом

Столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” вносить зміни у всі договори купівлі-продажу нерухомості: забудовник додасть пункт про усунення власним коштом наслідків можливих пошкоджень, що спричинені діями країни-агресора на етапі будівництва.

На правах реклами

Про це KВ стало відомо з публікації прес служби “Інтергал-Буд”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Ми розуміємо побоювання своїх клієнтів. Адже наразі є механізми відшкодування за пошкоджену чи втрачену нерухомість, що вже у власності. Однак відновлення первинки — це добра воля компанії-девелопера. Відтак, гарантії для інвесторів нема. Ми ж своїм рішенням хочемо заспокоїти майбутніх власників та запевнити, що якщо буде якесь влучання — забудовник власним коштом відновить об’єкт”, — пояснила комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська.

Нові умови розповсюджуватимуться на всі проєкти по території України, що перебувають на стадії будівництва незалежно від дати його початку.

Також, у компанії розповідають, що вже мають досвід усунення наслідків обстрілів, зокрема, на прикладі ЖК “Теремки”, де російські снаряди пошкодили віконні конструкції й фасади будівель. На початку 2024 року постраждав ще один комплекс – будмайданчик проєкту City Hub.

“В комплексі “Теремки” ми витратили 19 млн грн, аби відновити віконні конструкції та фасади будівлі. В City Hub кошторис ремонтних робіт склав 3 млн грн. Все це кошти компанії, які ми витратили, аби якнайшвидше виправити завдану шкоду. Зараз обидва будинки вже отримали сертифікат готовності, один з них, в ЖК “Теремки”, — заселений щасливими власниками. Певно, дехто з них і не знав про пошкодження”, — додає Лаєвська.

Як раніше писала KВ, столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” оголосила додаткову знижку у розмірі 2% на свою нерухомість. Знижкою можуть скористатися військові та правоохоронці всіх родів військ та підпорядкованості, а також медичні працівники закладів усіх форм власності. Знижка розповсюджується на купівлю квартир, комор чи паркомісць.

Читайте: В “Інтергал-Буд” діють 2% знижки для військових та медиків на купівлю житла

Фото: Інтергал-Буд

КиївВлада

Автор:
Анастасія Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4