Інвестори обирають нові комплекси Alliance Novobud через розвинуту інфраструктуру, – експерт Міхальова

Інвестори обирають нові комплекси Alliance Novobud через розвинуту інфраструктуру, - експерт Міхальова

Інвестори обирають нові комплекси Alliance Novobud через добре розвинену інфраструктуру, яка включає комерційні приміщення, освітні заклади, паркінги, спортивні та зони дозвілля. Компанія забезпечує благоустрій території, створюючи зелені зони та важливі об’єкти, як-от дитсадки. Усі проєкти мають відкриту комерційну інфраструктуру, доступну для мешканців і гостей. Також важливим аспектом є безпека, забезпечена через укриття та відеонагляд.

на правах реклами

Про це, як дізналася КВ, заявила CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова в інтерв’ю виданню “Фокус”. 

“Наша компанія і до 2022 року розвивала квартальну забудову, де на території, окрім самих будинків, була створена вся необхідна інфраструктура: комерційна, освітня, відпочинково-рекреаційна тощо. Ми не практикуємо повної закритої прибудинкової території. У деяких комплексах частково закриваємо двори, а вся комерційна інфраструктура, яка є обов’язковим елементом наших проєктів, залишається у відкритому доступі”, – розповіла Міхальова.

За її словами, сучасна розвинута інфраструктура сьогодні – це паркінги, багатоповерхові та підземні, комерційні приміщення для різноформатних бізнесів, освітні хаби, майданчики для спорту та відпочинку, сквери тощо. 

“Ми обов’язково турбуємося про якісний благоустрій. На прибудинкових територіях наших комплексів зелено та красиво. Наприклад, у Броварах, ми облаштували паркову зону, побудували дитсадок, який передали місту з повним оснащенням та меблями. Люди, які заселяються у нові будинки комплексу, отримують вже доволі розвинуту інфраструктуру. Також вони мають можливість користуватися послугами магазинів та сервісів, розташованих у сусідніх житлових проєктах. Турбуємося й про безпеку мешканців. В наших будинках є, так звані, приміщення подвійного призначення, які використовуються як укриття. Вони оснащені відеонаглядом, а їхнє відкриття-закриття контролюється консьєржами”, – додала Міхальова. 

Нагадаємо, що все більше покупців обирають життя поза мегаполісом. У пристоличному регіоні, наприклад, віддають перевагу Броварам. Тут житло шукають дві основні категорії покупців: місцеві жителі, які хочуть покращити свої умови, та внутрішньо переміщені особи, які шукають нове життя в спокійному ритмі. Попит зосереджений на дво- та трикімнатних квартирах, особливо в комплексах, де можна замовити ремонт від забудовника. Крім того, популярністю користуються малоповерхові комплекси з приватними двориками.

Читайте: Розтермінування від забудовників є вигідною альтернативою держіпотеці, – СМО Alliance Novobud Міхальова

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
09:00 Головне управління Нацполіції Києва розслідує факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при проведенні капітальних ремонтів мереж вуличного освітлення на 13 вулицях в…
Безкарність в дії: столичний суд звільнив від відповідальності “за розтрати” чергового посадовця КП “Плесо”
Безкарність в дії: столичний суд звільнив від відповідальності “за розтрати” чергового посадовця КП “Плесо”
09:00 У столиці звільнено від кримінальної відповідальності чергового посадовця КП “Плесо”. Нещодавно суд закрив справу щодо службової недбалості з боку інженера технагляду Олександра Нудьги…
Махінація на 282 мільйони: фігуранти справи щодо привласнення майна “Київміськбуду” постануть перед судом
Махінація на 282 мільйони: фігуранти справи щодо привласнення майна “Київміськбуду” постануть перед судом
09:00 ДБР спільно з Офісом Генпрокурора пробують притягти до відповідальності осіб, які можуть бути причетними до заволодіння майном ПрАТ “ХК “Київміськбуд” на суму 282,5…
Banner
QlU7mDx4