KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у квітні

KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у квітні

Столична девелоперська компанія KAN Development прозвітувала про хід будівництва житлового комплексу UNIT.Home у щомісячному звіті. У квітні компанія підготувала технічний показ квартир у CENTRAL TOWER, а також у будинку А06 завершені гідравлічні випробування покрівлі паркінгу та більшість робіт з віконними конструкціями, на деяких секціях – монтаж ліфтів.

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“За лаштунками UNIT.Home кипить справжня магія: тут з бетону та скла народжуються будинки майбутнього. У новому випуску “Будівельної Кухні” давайте пірнемо у вир будівельних пригод і познайомимося з таємницями та динамікою будівництва створення домівок нового покоління”, – йдеться у дописі. 

Зокрема, у кварталі А07 триває процес отримання ключів – передано понад 550 об’єктів: мешканці роблять ремонт, а деякі готуються до заїзду. У будинку А05 інвестори також приймають об’єкти за технічним станом – 168 квартир вже прийнято, а всі будівельні роботи та інженерні системи пред’явлено експлуатуючій компанії.

Щодо вежі Central Tower, то будинок готується до введення в експлуатації та зовсім скоро розпочнуться перегляди квартир за технічним станом. 

“Фасади готові на 98%, огородження балконів та лоджій – на 92%, влаштування кашпо виконано на 75% (виготовлено 100%, змонтовано 70%). Лобі у процесі облаштування меблями”, – розповіли у випуску. 

У будинку А06 завершені гідравлічні випробування покрівлі паркінгу у внутрішньому дворі, на завершальному етапі влаштування віконних конструкцій. У роботі залишилось чотири поверхи секції А0605 та точкові конструкції для подачі матеріалів. Завершено і монтаж ліфтів секції секцій А0606-А0607, на секції А06605 монтаж групового ліфта виконано на 76%, а пасажирського – на 18%. 

“Виконано п’ять поверхів стояків водо- та теплопостачання на секції А0605, завершено влаштування повітропроводів систем протидимного захисту на секціях А0606-А0607. Виконана закупка електротехнічного обладнання і виробів – розпочато електромонтажні роботи. Уже на завершальному етапі проєктування СПОК. Виконано закупку та розпочато монтаж обладнання протипожежних систем. Виконано 72% робіт з влаштування монолітного каркаса зовнішнього паркінгу”, – розповіли  у випуску.

Наразі, як зауважують в компанії, на завершальному етапі проєктування навісних вентильованих фасадів та проавансовано закупівлю 100% фасадної кірамогранітної плити. Завершуються тендери на визначення виконавця стяжок балконних огороджень та кошиків кондиціонерів.

Нагадаємо, компанія KAN випустила черговий ролик “Будівельної кухні”, присвячений будівництву ЖК “Файна Таун”. У квітневому випуску показали хід будівництва десятої черги ЖК, а саме будинків 38, 39, 40, 41 та 42, де вже ведеться спорудження монолітного залізобетонного каркаса. 

Читайте: KAN стартувала технічний показ квартир у CENTRAL TOWER

Фото: скріншот відео

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4