KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у травні

KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у травні

Столична девелоперська компанія KAN Development прозвітувала про хід будівництва житлового комплексу UNIT.Home. У травні значно просунулися роботи в кількох ключових будівельних етапах: в кварталі А07 передано понад 610 об’єктів та розпочато заселення перших мешканців, а в кварталі А05 триває прийняття квартир інвесторами. Введено в експлуатацію Central Tower, де вже показано понад 80% квартир інвесторам за техстаном. У будинку А06 затверджено та розпочато також низку проєктів. Просунулася компанія і в загально будівельних роботах та благоустрої всього комплексу. 

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Смак ранкової кави ще кращий, коли ви читаєте про успіхи вашого майбутнього дому. Зазирніть до нашого звіту за травень і подивіться на динаміку будівництва UNIT.Home”, – йдеться у дописі. 

У кварталі А07 триває процес отримання ключів – передано понад 610 обʼєктів, тривають ремонти, а перші мешканці вже заселилися. Триває процес прийняття інвесторами квартир за технічним станом і в кварталі А05.

Central Tower введено в експлуатацію і наразі триває предʼявлення інвесторам за технічним станом – показано понад 80% квартир.

У будинку А06 за проєктуванням вже затверджено та видано до виконання проєкт СПОК усіх секцій та проєкт навісного вентильованого фасаду перших секцій і продовжується оформлення наступних. Також виконано і затверджено зразок скляної огорожі балкона та розпочато проєктування огорожі всіх балконів.

У компанії розповіли, що за тендерами вже завершено та обрано виконавців на влаштування кошиків кондиціонерів, гідроізоляції балконів та лоджій, слабко струменевих мереж систем відеонагляду, контролю доступу, відеодомофонії, звʼязку та диспетчеризації, технічних дверей та підлог паркінгу.

Крім того, на завершальному етапі вибір виконавців на влаштування огороджень та поручнів сходів, огороджень покрівлі, зовнішніх металевих огороджень, квартирних дверей, влаштування тинькування МЗК та навісних вентильованих фасадів.

Щодо закупівель, то компанія на 100% придбала алюмінієві системи СПОК та вентиляційне обладнання, фасадну керамогранітну плитку,  радіатори, конвектори та гідроізоляційні матеріали. На 80% закуплено керамогранітної плитки для оздоблення МЗК та на 50% – щитове обладнання.

Крім того, в рамках будівельно-монтажних робіт компанія влаштувала стояки водопостачання, каналізації, теплопостачання та вентиляції у 5 з 7 секцій, у двох секціях – у процесі реалізації. Готова одна секція  водопостачання та опалення квартир, друга – в роботі.

У травні будівельники виконали низку робіт і щодо благоустрою. А саме – засипку піском внутрішнього двору, влаштування похилоутворюючих шарів зовнішнього паркінгу (100%) та гідроізоляції зовнішнього паркінгу (50%). Будівельники розпочали роботи на першій з 7 секцій по стяжці підлоги, розпочато бетонування підлоги паркінгу.

Нагадаємо, що у ЖК “Файна Таун” від будівельної компанії KAN відбувся п’ятий благодійний ярмарок. Завдяки спільним зусиллям та добросусідству мешканцям ЖК вдалося зібрати понад 1,2 млн грн на потреби ЗСУ. Компанія KAN підкреслила свою місію створення екосистеми для життя, де кожен мешканець відчуває себе важливою складовою спільноти.

Читайте: Гендиректор KAN Гліб Мурованський серед кращих топменеджерів України за версією “Фокус”

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4