KAN Development відзвітував про динаміку будівництва ЖК “UNIT.Home” у червні

KAN Development відзвітував про динаміку будівництва ЖК “UNIT.Home” у червні

Столична девелоперська компанія KAN Development прозвітувала про хід будівництва житлового комплексу “UNIT.Home”. У червні в кварталі А07 понад 620 об’єктів передали новим власникам, а в будинку А05 завершується процес прийняття квартир інвесторами за технічним станом. Також будівельники працюють над паркінгом та благоустроєм ЖК.

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Червень в UNIT.Home був схожий на хакатон – швидкий, ефективний і результативний! Понад 620 об’єктів вже передано новим мешканцям. Більше деталей у нашому будівельному дайджесті за червень”, — ідеться в дописі.

У кварталі А07 триває процес отримання ключів — вже передано понад 620 обʼєктів, тривають ремонти, а частина мешканців вже заїхала до своїх квартир. 

У будинку А05 процес прийняття квартир інвесторами за технічним станом перебуває на завершальному етапі. 

Central Tower прийняла керуюча компанія. Зараз триває процес прийняття будинку інвесторами за технічним станом.

Будівництво продовжується в усіх секціях будинку А06. Таким чином, у секції А0601 завершили облаштування мереж теплопостачання та вентиляції, закладку інженерних ніш. Окрім цього вже передали поверхи під монтаж опалювальних приладів та влаштування стяжок. У секції завершили гідроізоляцію балконів.

У секції А0602 завершили влаштування мереж теплопостачання та вентиляції, а закладку інженерних ніш виконали на 70%. Гідроізоляцію балконів виконали на 80%.

У секціях А0603-А0604 завершили влаштування мереж водопостачання та водовідведення, теплопостачання та вентиляції. Закладку інженерних ніш виконано на 50%. Крім того, вже завершили гідроізоляцію балконів.

У секції А0605 завершили влаштування мереж водопостачання та водовідведення, теплопостачання та вентиляції. Закладку інженерних ніш виконано на 20%. Також розпочали монтаж повітроводів імпульсного димовидалення. Гідроізоляція балконів виконана на 20%.

У секціях А0606 та А0607 завершили монтаж опалювальних приладів та виконали стяжку 5 та 2-5 поверхів відповідно. Окрім цього, повністю завершили гідроізоляцію балконів.

У компанії розповіли, що будівельні роботи тривають і в паркінгу. На першому рівні попереднє утеплення стель виконано на 63%, а система автоматичного пожежогасіння виконана на 78%. На другому рівні бетонні підлоги зробили на 25%, а система автоматичного пожежогасіння впроваджена на 46%. 

Щодо благоустрою — будівельники виконали роботи щодо прокладення покрівлі зовнішнього паркінгу на 67%. Захист мембрани піском зробили на 58%.

Нагадаємо, у травні KAN Development звітував про хід будівництва ЖК “UNIT.Home”. Тоді значно просунулися роботи в кількох ключових будівельних етапах: в кварталі А07 передано понад 610 об’єктів та розпочато заселення перших мешканців, а в кварталі А05 тривало прийняття квартир інвесторами. Просунулася компанія і в загально будівельних роботах та благоустрої всього комплексу.

Читайте: KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у травні

Фото: KAN Development у Facebook

КиївВлада

Дарина Полішевська

 

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
09:00 Загальна сума публічних замовлень Ірпеня в липні сягла 44,33 млн гривень. Більше третини цих грошей направили на другу спробу будівництва станції знезалізнення по…
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
09:00 Київ продовжує працювати над забезпеченням навчальних закладів укриттями, але не завжди заявлені плани співвідносяться із наявним фінансуванням. Нещодавно освітнє управління Шевченківського району столиці…
Banner
QlU7mDx4