КБУ назвала у числі кращих Товариство “Відважних” та ІГ MOLODIST

КБУ назвала у числі кращих Товариство “Відважних” та ІГ MOLODIST

На зібранні Конфедерації будівельників України групу будівельних компаній Товариство “Відважних” та інвестиційну групу “MOLODIST” відзначили серед тих, хто сьогодні тримає економічний фронт України. 

[ На правах реклами ]

Про це, як дізналася КВ, йдеться в повідомленні інформаційного агентства ITV. 

“Ми вдячні компаніям, тому що вони не бояться і зараз працюють, вони дають робочі місця і, щоб ви розуміли, якщо будується якийсь об’єкт, там ще десь приблизно 25 інших професій задіяно”, — зазначив Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України.

Як зазначають в агентстві, “Відважних” та MOLODIST одні з перших відновили будівництво після деокупації Київщини. За останні два роки компанії ввели в експлуатацію більше 2000 квартир в Ірпені, Вишневому та Димері. Також компанії є активними учасниками державних програм єВідновлення та єОселя. 

“Ми щодня боремося за те, щоб відновлювати довіру українських громадян для того, щоб вони інвестували у нашу країну. Вони мають бути переконані, що у нас безпечно. Вони мають бути переконані в тому, що комплекси, у які вони інвестують, точно добудуються і вони мають бути переконані, що міста, у яких вони хочуть жити, будуть комфортними для проживання”, — коментує Володимир Карплюк, СЕО Товариства “Відважних” та ІГ MOLODIST.

В агентстві додають, що на засіданні Конфедерації будівельників України говорили також про актуальні проблеми галузі. Фахівці наголошували на нестачі робочих рук та дефіциті будматеріалів. 

КБУ назвала у числі кращих Товариство “Відважних” та ІГ MOLODIST

За словами директора будівельної компанії “Ірпінь Альянс Буд” Дмитра Чави, не менш складним для компаній є зміна принципів будівельного ринку.

“Найскладніше — це зменшення купівельної спроможності людей і зменшення можливості залучати інвестиції. Зараз ринок переформатувався і ми фактично будуємо за свої кошти, щоб потім вже продавати готове житло”, — розповів він. 

Водночас попри існуючі труднощі в будівельній галузі вже відчуваються позитивні зміни. А це, у свою чергу, впливає на рух в інших економічних галузях — акцентували учасники зібрання. 

“Ми вдячні захисникам за те, що ми маємо. І ми хочемо побудувати нову країну, сучасну Україну. Щоб вона буда Європейська. І це ми будемо робити дуже швидко”, — додав Лев Парцхаладзе.

Нагадаємо, Товариство “Відважних” продовжує спорудження першої черги ЖК “River Port” на березі Озера Мистецтв в Ірпені. Її планують здати в експлуатацію у 2025 році. У житловому комплексі преміум-класу буде власна інфраструктура, прибережна зона озера та човникова станція.

Читайте: Товариство “Відважних” відзвітувало про хід будівництва ЖК “River Port” за липень

Фото: пресслужба

КиївВлада

Дарина Полішевська

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Banner
QlU7mDx4