Кілька вибухів в Шевченківському районі Києва, – Кличко

Кілька вибухів в Шевченківському районі Києва, - Кличко

Вранці, 26 червня, у Шевченківському районі Києва пролунало кілька вибухів. На місце події виїхали бригади швидкої та рятувальники.

Про це KВ стало відомо з повідомлення мера Києва Віталія Кличко.

“Кілька вибухів в Шевченківському районі. Бригади швидкої і рятувальники слідують на місце”, – повідомив Віталій Кличко.

Також він пообіцяв дати більш детальну інформацію згодом.

О 07.01 мер Києва повідомив, що в двох будинках відбувається порятунок і евакуація мешканців.

“Ракета попала в крышу 9-этажного жилого дома на Лукьяновке, и снесла несколько верхних этажей. Спасатели борются  с огнём. Место трагедии оцеплено полицией. Информация о жертвах и потерпевших уточняется”, -о 07.58 написав у своєму телеграм-каналі радник голови МВС Антон Геращенко.

“Друге влучення “вискоточної” ракети путіна було в дитячий садок на вулиці Половецькій. На місці, де був дитячий майданчик, тепер вирва діаметром 7 метрів”, – згодом поінформував Антон Геращенко.

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що за попередніми даними по Київській області і Києву було випущено 14 ракет.

Нагадаємо, минулої ночі (25 червня) під ракетними ударами опинилися Чернігівщина, Житомирщина, Львівська, Київська, Хмельницька, Миколаївська, Харківська та Дніпропетровська області. Загалом Україна була атакована 60-ма ворожими ракетами.

Читайте: Вночі Україна була атакована 60-ма ракетами російських агресорів, – Сапожко

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Автор:
Георгій Палуєв
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Banner
QlU7mDx4