Вже 42 котельні “Київтеплоенерго” забезпечені генераторами на випадок відключення електрики, – КМДА

Вже 42 котельні “Київтеплоенерго” забезпечені генераторами на випадок відключення електрики, - КМДА

Таких котелень вже сорок дві. Йдеться насамперед про генератори для малих квартальних котелень, перепідключення яких у разі потреби дозволить тепловикам звести до мінімуму перерви в опаленні домівок. Генератори з’явилися, у тому числі, завдячуючи міжнародним партнерам.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Офіційного порталу Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“На сьогодні 42 котельні “Київтеплоенерго” мають можливість працювати на генераторах у випадку відключення електроенергії. Йдеться насамперед про малі квартальні котельні, – повідомляє портал з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Пояснюється, що перепідключення таких порівняно невеликих котелень до автономного джерела живлення дозволить звести до мінімуму перерви у наданні послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Чиновник зауважив, що “Київ, у тому числі завдячуючи міжнародним партнерам, значно зміцнив теплоенергетичний комплекс на випадок надзвичайних ситуацій”, тому як тільки “Київтеплоенерго” отримує генератори у якості технічної допомоги, вони відразу направляються на теплоджерело. 

Вибір котельні в цих випадках залежить від потужності отриманого генератора, кількості споживачів, соціального значення об’єктів.

Читайте: Київ отримав від Тайваню перші два генератори високої потужності для міських котелень

Фото: Офіційний портал Києва

КиївВлада

Автор:
Олексій Ігнатьєв
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4