Кирило Фесик відзвітував за роботу Оболонської РДА в 2023 році

Кирило Фесик відзвітував за роботу Оболонської РДА в 2023 році

Минулого року Оболонська РДА запровадила зміни в комунікаціях з громадою району. Водночас головні зусилля та бюджетні витрати було спрямовано на обладнання та модернізацію укриттів і допомогу військовим.


Про це, як стало відомо KВ, доповів 27 лютого у своєму звіті за 2023 рік голова Оболонської райдержадміністрації (РДА) Кирило Фесик.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


Доповідь голови РДА складалась з чотирьох блоків:

  1. “Бюджет району”, його виконання та з чого він складається.

  2. Безпека, обороноздатність та подолання наслідків надзвичайних ситуацій.

  3. Відкритість влади, взаємодія з громадою та інші соціальні напрямки роботи.

  4. Поточна робота адміністрації за 2023 рік.


Кирило Фесик зазначив, що основні зусилля та бюджет було спрямовано на облаштування укриттів, забезпечення безперешкодного доступу до них, а також проведення тромодернізаційних заходові.


Додатково в Оболонському районі було запроваджено цілодобову телефонію за якою можна звернутися усім хто потребує допомоги під час загрози, або має пропозиції з питань безпеки чи обороноздатності району: 0663563520 та 0443346102.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Велику кількість зусиль було спрямовано на допомогу військовим. За словами Кирила Фесика силами колективів РДА, закладів освіти, соціально-орієнтованого бізнесу та активних громадян, всього було надано військової допомоги на загальну вартість 5 млн 700 тис. гривень.


Серед військових підрозділів якими опікується Оболонська адміністрація : 129 та 244 батальйони ТРО  Оболонського району, ІІІ окрема штурмова бригада, 3-й Батальйон Свобода Бригади швидкого реагування “Рубіж” НГУ та 206 батальйон ТРО.


Кирило Фесик зазначив, що 2023 рік був роком нововведень та реформ систем комунікації з владою. Серед основних змін – реформа “прямої лінії”, яка тепер проходить кожного місяця в прямому етері на Facebook-сторінці голови Оболонської РДА, де мешканці мають можливість поставити будь-які запитання та почути відповіді на них. 


Також було впроваджено систему опитувань з питань реалізації громадських проєктів, всі голосування та обговорення проходять в Telegram-каналі Кирила Фесика. За результатами таких голосувань, приймаються відповідні рішення.


Доповідь Кирило Фесик завершив презентацією усіх основних напрямків роботи, на які спрямовані зусилля адміністрації, комунальних підприємств та структурних підрозділів. Також він закликав не боятися комунікувати з владою району напряму та закликав тримати зв’язок з РДА за наступними контактами:

телефон +38 050 268 03 24


Facebook                                Telegram

Кирило Фесик відзвітував за роботу Оболонської РДА в 2023 роціКирило Фесик відзвітував за роботу Оболонської РДА в 2023 році


Читайте: Київ визначив кращі і найгірші РДА (рейтинг)

Фото: надані Оболонською РДА

КиївВлада

Автор:
Олексій Алтинов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4