Колишній “суддя Майдану” Володимир Підкурганний очолив Димерську селищну раду на Київщині

Колишній “суддя Майдану” Володимир Підкурганний очолив Димерську селищну раду на Київщині

Вибори селищного голови Димеру у Вишгородському районі Київщини виграв Володимир Підкурганний. Він був висунутий на цю посаду від партії “Слуга народу”.

Про це KV стало відомо з інформації на сайті Центральної виборчої комісії (ЦВК).

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Згідно з протоколом Димерської селищної територіальної виборчої комісії, за Володимира Підкурганного проголосувало 1918 чоловік. Це склало 30,27% від всіх, хто взяв участь у виборах селищного голови.

Під час Майдану суддя Підкурганний позбавляв водійських прав учасників автопробігу до Межигір’я. У 2018 році Володимира Підкурганного звільнили з посади судді за вчинення істотного дисциплінарного проступку (мова йде саме про рішення щодо активістів Майдану)”, – повідомляється на сторінці “Просуд” в соцмережі Фейсбук .

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Як раніше повідомляла KV, Володимир Підкурганний працює вчителем з правознавства Димерської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 1. 

Він народився 15 вересня 1981 року у Вишгороді, проживає в селі Лютіж на Київщині. У 2004 році закінчив юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “Правознавство”, він – магістр права. У 2007–2010 роках навчався в Нацакадемії державного управління при Президентові України за спеціальністю “Державне управління”, де одержав кваліфікацію магістра.

З серпня 2010 року по жовтень 2018 року займав посаду судді Вишгородського районного суду Київської області. З листопада 2018 року по червень 2019 року був радником голови Вишгородської райради.

Володимир Підкурганний задекларував дві земельні ділянки в селі Синяк на 8 тис. кв.м і на 2485 кв.м. Користується він будинком Підкурганної Надії Іванівни на 193 кв.м в селі Лютіж. Його дружина має земельну ділянку площею 1248 кв.м у селі Воропаїв та квартиру (25%) на 70,4 кв.м у Вишгороді. Їздить вчитель з 2018 року на Lexus GX 460 2010 року випуску за 405 тис. гривень. Заробив він на цій посаді 114 195 тис. гривень. Готівкою він зберігає 15 тис. доларів, а дружина 409 тис. доларів. 

Як раніше повідомляла KV, коаліція “ОПЗЖ”, “Батьківщини” і “Слуги народу” поділила між собою керівні посади в Київській обласній раді. Головою колегіального органа обрали “слугу” Олександра Склярова, його першою заступницею стала дружина мера Броварів Марина Сапожко з “Батьківщини”, а посаду звичайного заступника дали представникові найменшої фракції “ОПЗЖ” Валерію Ксьонзенко. Представники фракцій “Європейська солідарність” та “За майбутнє” участі у голосуванні за керманичів облради не брали.

Читайте: Ганна Старикова може піти з КОР до уряду, а Олега Корбана можуть призначити першим заступником голови КОДА – Ярослав Москаленко

Фото: фейсбук Володимира Підкурганного

КиевVласть

Автор:
Александр Кравченко
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4