Креатор-Буд нагадала про свій перший енергонезалежний житловий комплекс Gravity Park

Креатор-Буд нагадала про свій перший енергонезалежний житловий комплекс Gravity Park

Будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює в столиці та західних областях України, розповіла про свій перший енергонезалежний житловий комплекс Gravity Park. Так, автономність досягається завдяки трьом складовим: велика кількість сонячних батарей, газопоршневі генератори та живлення від міста.

На правах реклами

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Креатор-Буд”.

“Нові умови потребують нових рішень, тому “Креатор-Буд” зосередився на вирішенні проблеми відсутності світла для мешканців житлового комплексу. Так з’явився проєкт першого енергонезалежного ЖК Gravity Park”, — пишуть у компанії. 

Так, сонячні панелі виробництва DEYE — важливий компонент енергетичної стратегії комплексу. Це відновлюване джерело енергії не тільки зменшує залежність від традиційних електромереж, але й значно знижує вуглецевий слід.

А газопоршневі генератори Cummins перетворюють газ як на тепло, так і на електрику, гарантуючи, що комплекс може виробляти власну енергію, навіть якщо сонячної енергії недостатньо.

Попри те, що комплекс розрахований на самозабезпечення, він також підключений до міської електромережі як додаткового джерела енергії. При цьому тарифи на електроенергію в ЖК Gravity Park відповідають тарифам стандартної житлової нерухомості.

“Поєднання сонячних панелей, газопоршневих генераторів і підключення до міської електромережі створює надійну та стійку енергетичну систему для житлового комплексу. Цей підхід із кількома джерелами не лише забезпечує енергетичну безпеку, але й узгоджується з сучасними цілями сталого розвитку, зменшуючи негативний вплив комплексу на навколишнє середовище та сприяючи більш екологічному майбутньому”, — зазначають у “Креатор-Буд”.

Детальніше про житловий комплекс можна дізнатися за адресою: Берестейський проспект, 139.

Нагадаємо, будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює в столиці та західних областях України, поділилася світлинами з будівельного майданчика ЖК “Атланта Тавер” у Тернополі. Таким чином, у житловому комплексі тривають активні роботи.

Читайте: “Креатор-Буд” оприлюднив фотозвіт з будівництва ЖК “Атланта Тавер” у Тернополі

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Дарина Полішевська

 

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Banner
QlU7mDx4