Київщина в п’ятірці лідерів серед бізнес-привабливих регіонів, – Руслан Кравченко

Київщина в п'ятірці лідерів серед бізнес-привабливих регіонів, - Руслан Кравченко

Київщина має одну із найбільших мереж індустріальних парків по всій Україні, загалом в області їх зареєстровано вже 12. Це нині одна із найбільших мереж по всій Україні, регіон в п’ятірці лідерів серед бізнес-привабливих місцевостей.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленні начальника Київської ОВА (ОДА) Руслана Кравченка.

“Попри війну створюємо найкращі умови для того, щоб компанії продовжували вкладати свої кошти в економіку області, довіряли нашому потенціалу та можливостям”, – йдеться в повідомленні.

Руслан Кравченко зазначив, що лише цього тижня на Київщині відкрили офіси двох великих відомих компаній.

  • в Бучанському районі відкрив новий офіс та робочі потужності відомий турецький виробник генераторів та компресорів Dalgakiran. 
  • у Фастівському районі відкрили новий офіс компанії Альфатех, яка продає та надає сервісне обслуговування будівельної, дорожньої та промислової техніки, яку виробляють провідні світові компанії, зокрема Hyundai.
  • у Вишгородському районі Київщини з’явиться новий індустріальний парк — “Грін індастріал парк”. Він забезпечить роботою близько 3 тис. жителів області. 

Загалом на Київщині зареєстровано 12 індустріальних парків. Це нині одна із найбільших мереж по всій Україні.

“Ці інвестиції не лише сприятимуть створенню нових робочих місць та розвитку бізнесу, а й допоможуть нашому регіону відновитися та зростати навіть у складний період”, – резюмував начальник КОВА.

Читайте: Руслан Кравченко: На Київщині відомий турецький виробник енергетичного обладнання відкрив новий офіс та виробничі потужності

Фото: скриншот відео

КиївВлада

Олексій Вєтров

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Авточернетка
Не заради квартир: Нацполіція розслідує порушення при забудові земель НАН України у Києві
09:00 Головне слідче управління (ГСУ) Нацполіції вивчає особливості реалізації договорів від 22 листопада 2016 року щодо будівництва житлового комплексу на просп. Академіка Глушкова, 42,…
Banner
QlU7mDx4