Мер Ірпеня Маркушин заперечує інформацію про обшуки

Очільник Ірпінської громади Олександр Маркушин заперечує інформацію про обшуки в нього, яку поширили ЗМІ. Він назвав цю інформацію фейком.

Про це КВ дізналася із відеозвернення голови Ірпінської міської ради Олександра Маркушина, оприлюдненого у Facebook.

У звернені мер зауважив, що нещодавно оприлюднення в мережах інформація про обшуки не відповідає дійсності, зауваживши, що це фейк”.

“Щойно ми попрощалися з нашим героєм Максимом Гарасименко. Виходжу я з кладовища і читаю таку собі сенсацію, яку написала жовта преса ITV. Що у міського голови Маркушина Олександра проходять вдома обшуки. Я хочу звернутися до шеф-редактора Людмили Лозової, до працівників ITV: друзі, навіщо ви пишете цю брехню?”, – йдеться у відео Маркушина.

Також він зауважив, що жодних обшуків не проводилося і запевнив, що містяни й цього разу “дадуть гідну оцінку брехні”.

“Я офіційно заявляю, що ніяких обшуків у мене на сьогоднішній день не проводилися. А чого ви це пишете? Бо це ви пишете за вказівкою ваших босів. Я тільки не розумію, як можна, так не любити своє рідне місто-герой Ірпінь, щоб обливати його брудом за вказівкою деяких людей, про яких і так все місто знає і їм давно вже зробити оцінку”, – резюмував він.

Нагадаємо, як раніше повідомляла КВ, зранку місцеві ЗМІ Ірпеня повідомили про обшуки в Ірпінській міськраді, які проводила Нацполіція в Київській області.

Про обшуки також повідомляли і телеграм-канали, зауважуючи, що вони здійснювалися у мера Ірпеня та Ірпінської міськради, а також у інших посадовців.

В телеграм-каналі “Інсайдер UA” розповідали, що обшуки проводяться у рамках розслідування кримінальної справи.

Читайте: В Ірпінську міськраду з обшуками прийшла поліція, – ЗМІ

Фото: скріншот відозвернення

Інна Міхно

QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4