Мешканці столичних ЖК від KAN розповіли про критерії вибору сучасного житла

Мешканці столичних ЖК від KAN розповіли про критерії вибору сучасного житла

Мешканці трьох столичних житлових комплексів від забудовника KAN Development назвали основні вимоги, якими послуговувалися, обираючи житло. Серед вимог — високий рівень безпеки на території ЖК, розвинена інфраструктура та наявність крутого ком’юніті. Опитування проводилося серед мешканців ЖК “Файна Таун”, ЖК “Республіка” та ЖК “UNIT.Home”. 

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Яка секретна формула живих кварталів від KAN, чому вона настільки особлива і притягає як магніт неймовірну спільноту сусідів? Ми вирушили в ЖК “Файна Таун”, ЖК “Respublikа” та “UNIT.Home”, щоб з’ясувати це прямо у мешканців”, — ідеться в дописі компанії. 

Найбільш популярними причинами, чому кияни обрали купівлю житла в обраному ЖК, стали безпека та розвинена інфраструктура.

“Тут класна інфраструктура. Я не знаю іншого ЖК, де є стільки всього: зелень, спортивні майданчики, басейн… Тут є багато дитячих майданчиків, що дає дітям більше можливостей знаходити друзів та гратися”, — зазначає Олександр, мешканець ЖК “Файна Таун”.

Молода мама Анна додає, що привабливою для неї є концепція нульового кілометру — коли всі магазини та інфраструктура розташовані поруч. 

Забудовник зазначає, що задум “місто в місті” притаманний всім трьом житловим комплексам від KAN. 

“Основна перевага в концепції “UNIT.Home”, що ти живеш поруч з роботою і працюєш поруч з житлом”, — зазначає Назар, президент “UNIT.Home”.

Активне ком’юніті — не менш сильна перевага для опитаних мешканців. Вони зазначають, що часто можна організувати коворкінг з сусідами або зайнятись активним відпочинком. 

“Мені дуже подобається вайб людей, які хочуть розвитку і змін. А також ті, які розуміють важливість роботи в команді”, — говорить Таша, мешканка “UNIT.Home”. 

Мешканці столичних ЖК від KAN розповіли про критерії вибору сучасного житла

“Можна пограти з друзями в футбол, вийти на барбекю і відсвяткувати день народження просто в себе у дворі”, — зазначає Вадим з ЖК “Республіка”.

Для мешканців ЖК “Республіка” в пріоритеті є також розташування. За їхніми словами, приємним бонусом є те, що поруч знаходиться торгово-розважальний комплекс “Respublika Park” та ВДНГ. 

Також кияни звертають увагу на безпеку: наявність паркінгу, охорони, відеокамер. 

“Враховуючи такий складний час з тривогами та загрозою обстрілів, у будинках є паркінги, які можна використовувати як бомбосховище”, — говорить мешканець ЖК “Файна таун”.

Нагадаємо, столична девелоперська компанія KAN Development прозвітувала про хід будівництва житлового комплексу “Файна Таун”. У червні активно виконувалися кам’яні, інженерні роботи та фасадні роботи. У деяких будинках вже оздоблюють фасади балконів та терас квартир, прокладають плитку і ведуть малярні роботи.

Читайте: KAN звітує про хід будівництва ЖК “Файна Таун” за червень

Фото: KAN Development у Facebook

КиївВлада 

Дарина Полішевська

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4