Музей науки МАН і ТРЦ Gulliver запускають науковий цирк

Музей науки МАН і ТРЦ Gulliver запускають науковий цирк

Музей науки МАН спільно з торгово-розважальним центром “Gulliver” (ТРЦ Gulliver) запускають перший в Україні науковий цирк. Програма заходу складається з двох частин: наукового шоу “Атом у дії” та огляду наукових експонатів. 


Про це KВ повідомила пресслужба ТРЦ Gulliver.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Програма цирку складається з двох частин. Перша — наукове шоу “Атом у дії”, що демонструє цікаві перетворення побутових предметів і розкриває таємниці відомих фокусів. Друга — вільний огляд експонатів і взаємодія з ними у власному темпі. Наприклад, тут відвідувачі більше дізнаються про природу оптичних ілюзій”, – повідомили в пресслужбі ТРЦ “Гулівер”


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Директорка Музею науки МАН Марія Дуброва розповіла, що перша частина програми збурює емоції, а друга дає змогу осмислити інформацію. 


“Попередній досвід інтерактивного музею показав неймовірний попит на цікаву науку, і ми щасливі анонсувати новий науковий формат, який буде доступним для наших відвідувачів вперше в Україні. Тим паче скоро різдвяні свята та зимові канікули, тому запрошуємо всіх проводити час разом, пізнаючи цікаву науку”, — повідомила директорка з маркетингу ТРЦ Gulliver Катерина Жураківська. 


Читайте: У ТРЦ Gulliver відкрився інтерактивний науковий музей “Відкривай портал у науку”


Зазначається, що відвідати науковий цирк можна безоплатно за умови попередньої реєстрації. Для цього перейдіть за посиланням, виберіть подію в календарі, заповніть форму реєстрації та натисніть Забронювати”.


Науковий цирк працюватиме до кінця січня на 4-му поверсі ТРЦ Gulliver. Адреса: Спортивна площа, 1-А. Час роботи: з 11:00 до 17:00. Понеділок і вівторок — вихідні. 


Для безпеки відвідувачів на території комплексу є укриття — на паркінгу Р-1. 

Читайте: ТРЦ Gulliver організував перший медіа-арт фестиваль UArt Media Fest

Фото: пресслужба ТРЦ Gulliver


КиївВлада

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4