На Дарниці відремонтували водопровід, пошкоджений внаслідок ракетного обстрілу

У п’ятницю, 15 грудня, фахівці ПрАТ “АК “Київводоканал” завершили ремонтні роботи ділянки водопроводу на Воскресенському проспекті, що у Дніпровському районі столиці. Трубопровід було пошкоджено в результаті ракетного обстрілу столиці у середу, 13 грудня. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації (КМДА), посилаючись на “Київводоканал”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як йдеться у повідомленні, фахівці швидко виконали переключення, тому споживачі на час ремонту залишались із водопостачанням.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Під час відновлювальних робіт було замінено 1 метр трубопроводу, наразі водогін уже працює у штатному режимі. Воскресенським проспектом відкритий дорожній рух однією полосою в двох напрямках”, – наголосили у “Київводоканалі”.

Також додали, що повноцінно рух транспорту цією ділянкою буде відновлено після виконання благоустрою та асфальтування, яким займається ШЕУ.

Нагадаємо, через ракетну атаку вночі 13 грудня та, як наслідок, пошкодження водопровідної мережі, затопило підземний перехід та підвал будинку у Дніпровському районі Києва.

Читайте: Внаслідок падіння уламків ракети у Дніпровському районі Києва затопило підземний перехід (фото)

Фото: з відкритих джерел 

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися 0
Поділитися 0
Поділитися 0
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Нацгвардія України: до Перемоги та після Перемоги
14:37 Розглядаючи перспективу служби в Національній гвардії України, важливо пам’ятати, що це не лише правоохоронна силова структура, але й нагода стати частиною великого братства…
До кінця 2024 року “Інтергал-Буд” планує ввести в експлуатацію ще 200 тисяч квадратних метрів житла, – комерційна директорка Анна Лаєвська
10:00 Основні гравці столичного будівельного ринку попри війну бачать у 2024 році можливості для розвитку. Основні надії покладаються на житлову нерухомість, обережний оптимізм –…
Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Макарів
12:00 Зробили замовлень на понад 20 млн гривень
QlU7mDx4