На фронті загинув зять Ірини Фаріон, боєць бригади НГУ “Рубіж” Василь Особа

На фронті загинув зять Ірини Фаріон, боєць бригади НГУ "Рубіж" Василь Особа

На фронті загинув боєць 4 батальйону “Сила Свободи” бригади НГУ “Рубіж” Василь Особа. Чоловік доньки Ірини Фаріон віддав своє життя, захищаючи Україну на Сіверському напрямку.

Про це як передає КВ, повідомила донька Ірини Фаріон Софія Семчишин та написав лідер партії “Свобода” Олег Тягнибок на сторінках у Facebook.

“Горіть і пеклі покидьки! Василь Особа вбито! Моя любов”, – написала пані Софія.

Олег Тягнибок повідомив, що мінометник, старший солдат Василь Особа загинув у бою з окупантами на Сіверському напрямку.

“Василь захищав Україну у 4-му батальйоні Сила Свободи Бригади швидкого реагування НГУ “Рубіж” і віддав життя за Державу…Співчуття батькам, Sofiya Semchyshyn, Еві і Дмитрику. Ми поруч, дорогі. Тримайтеся. Вічна памʼять і слава Герою”, – додав Тягнибок.

Нагадаємо, у Львові 19 липня 2024 року в лікарні померла професорка Львівської політехніки, екснардепка Ірина Фаріон. У мовознавицю стріляв невідомий, поліція кваліфікувала напад як навмисне вбивство.

Читайте:  Ірина Фаріон померла після збройного нападу у Львові

 21 липня Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла провели прощання з Іриною Фаріон. Поховали мовознавицю 22 липня на Личаківському кладовищі.

Читайте: У Львові попрощатися з Іриною Фаріон прийшли тисячі людей (фото, відео)

25 липня у Дніпрі за підозрою у вбивстві Фаріон затримали 18-річного хлопця. Молодого чоловіка відправили під варту.  5 серпня Львівський суд розглянув апеляції щодо запобіжного заходу для підозрюваного у вбивстві мовознавиці. 18-річного дніпрянина залишили під вартою.  Водночас на сайті Кабміну необхідну кількість голосів набрала  електронна петиція з проханням присвоїти Ірині Фаріон звання “Героя України” (посмертно).

Читайте:  Українці збирають підписи, щоб надати Ірині Фаріон звання Героя України посмертно

Фото: Facebook Софії Семчишин

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Banner
QlU7mDx4