На Київщині 18 березня відсутні офіційні гуманітарні коридори, – КОДА

На Київщині 18 березня відсутні офіційні гуманітарні коридори, - КОДА

Сьогодні, 18 березня, в Київській області відсутні офіційні гуманітарні коридори. Евакуація мирного населення в області не відбувається.


Про це KV стало відомо з повідомлення прес-служби Київської облдержадміністрації (КОДА). 


Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Сьогодні на Київщині відсутні офіційні гуманітарні коридори. Наразі в області евакуація мирного населення НЕ відбувається!”, – йдеться в повідомленні.


Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


В КОДА закликали всіх мешканців області поставитися до цього відповідально. Ворог продовжує атакувати Київщину та не припиняє вогонь задля створення безпечних гуманітарних коридорів. На Київщині усі зусилля спрямовуються на те, аби й надалі безпечно вивозити мешканців області на мирні території.


В облдержадміністрації попередили про необхідність долучатися саме до офіційних гуманітарних коридорів. Інакше це може бути небезпечно для громадян.


Нагадаємо, в Мархалівці Київські області Фастівського району загарбники знов бомбили житлові будинки. В результаті зруйновані 5 будинків, понад 25 будинків ушкоджені, загинула одна мирна мешканка, один житель поранений.


Читайте: В Бучанському районі збито ворожий винищувач, – голова КОВА Павлюк

Фото: КОДА


КиевVласть

Автор:
Олександр Попов
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4