На Київщині у 1353 освітніх закладах завершено перевірку укриттів та бомбосховищ, – КОВА

На Київщині у 1353 освітніх закладах завершено перевірку укриттів та бомбосховищ, - КОВА

У Київській області триває підготовка закладів освіти до нового навчального року. Із початку липня в районах та територіальних громадах області почали працювати комісії щодо перевірки стану готовності укриттів у цих закладах. Наразі комісії вже завершили перевірку, рекомендовано до використання 1016 споруд. 


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної військової адміністрації (КОВА).


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


Як повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, на Київщині функціонує 1353 освітніх заклади. Комісії вже завершили перевірку укриттів та бомбосховищ в цих закладах. Рекомендували до використання за призначенням 1016 споруд. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Мова йде про укриття як в самих закладах освіти, так і в установах й організаціях, що знаходяться поруч. Переважна більшість з них – це найпростіші укриття”, – зазначив він.

Очільник Київської ОВА зауважив, що наразі проводяться ремонтні роботи в підземних спорудах 542 дитячих садків та шкіл. Там облаштовують мережі електро-, водопостачання та водовідведення, вентиляційні системи тощо.


Нагадаємо, Міністерство освіти і науки опублікувало повний перелік рекомендацій щодо організації укриттів, розроблених Державною службою з надзвичайних ситуацій. Новий навчальний рік розпочнеться офлайн лише у закладах освіти з належно облаштованими укриттями.


Читайте: Уроки за розкладом: на освіту Київщини витратять більше 300 млн гривень


Фото: “Суспільне”


КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4