На Печерську за 17,5 млн гривень відремонтують школи та садочок (адреси)

На Печерську за 17,5 млн гривень відремонтують школи та садочок (адреси)

На столичному Печерську планують провести ремонти у чотирьох навчальних закладах. У спецшколі на вул. Рибальській відремонтують будівлю, на бул. Лесі Українки обновлять та утеплять дах навчального закладу, у ліцеї на Лютеранській відремонтують харчоблок, а садочок на Міхновського  підготують до опалювального сезону. На роботи виділено 17,5 млн гривень з місцевого бюджету.

Про це, як передає КВ, йдеться у оголошеннях в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що на аукціоні 24 червня Управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації планує визначити виконавця робіт з поточного ремонту харчоблоку із заміною інженерних мереж ЗЗСО №117 за адресою: м. Київ, вул. Лютеранська, 10. Ремонт у ліцеї фінансується за кошти місцевого бюджету, очікувана вартість закупівлі 2 млн 261 тис. гривень, закінчити їх мають до 25 грудня 20224 року.

Також що до 25 червня триває  подання тендерних пропозицій на підряд з капітального ремонту будівель та прибудинкової території спеціалізованої школи № 89 за адресою: вул. Рибальська, 4. Джерело фінансування закупівлі – кошти місцевого бюджету, очікувана вартість складає 1 млн 046 тис.839 гривень. Роботи мають провести до 20 вересня 2024 року.

Крім того, Управління освіти Печерської РДА 1 липня проведе аукціон з визначення підрядника з капітального ремонту покрівлі школи I-III ступеня № 84 за адресою: бул. Лесі Українки, 32А. Роботи плануються у рамках підготовки до опалювального сезону та заходів з енергозбереження. Джерело фінансування закупівлі – кошти місцевого бюджету, очікувана вартість закупівлі 8 млн 924 тис.767 гривень, строк виконання – 31 жовтня 2024 року.

На ще одному аукціоні 1 липня освітяни шукатимуть виконавця робіт з капітального ремонту покрівлі за адресою: ЗДО № 325 бул. Миколи Міхновського, 7А.  Роботи також ведуться у рамках підготовки до опалювального сезону та заходів з енергозбереження. З місцевого бюджету на це виділено 5 млн 287 тис. 571 гривню. Строк виконання – 31 жовтня 2024 року.

Загалом  на закупівлі виділено 17 млн 520 тис. 177 гривень.

Що купували у Києві протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачав Київ

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4