На трасі Київ-Одеса внаслідок зіткнення автомобілів загинула людина, двоє постраждалих

На Київщині зранку 23 березня на 34 км траси Київ-Одеса автомобіль Fiat зіткнувся з легковиком “ВАЗ”. Внаслідок аварії водій “ВАЗу” загинув на місці, його пасажирку та кермувальника іншого авто госпіталізували.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зазначається, що ДТП сталася 23 березня близько 06:00 на 34 км автодороги Київ-Одеса.

“Попередньо водій автомобіля “Fiat”, що рухався в правій крайній смузі, не встиг зреагувати на автомобіль “ВАЗ”, який стояв у тій частині дороги під керуванням 73-річного чоловіка. Це призвело до зіткнення транспортних засобів”, – йдеться в повідомленні.

Унаслідок аварії водій “ВАЗ” загинув на місці, а його 74-річну пасажирку доставили до лікарні з попереднім діагнозом травми голови. Водія Fiat госпіталізували з переломом ноги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Працівники поліції продовжують працювати на місці події.

Нагадаємо,  у Подільському районі Києва в суботу, 16 березня, на вулиці Електриків автомобіль вилетів з дороги, перевернувся та загорівся. Рятувальники ліквідували загоряння понівеченого легковика, водія вдалося врятувати.

Читайте: На дорозі Київ – Ковель автобус зіткнувся з легковиком, є загиблий та постраждалі

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Смертельна ДТП на трасі Іванків-Радомишль: зміна балансоутримувача дороги, історія ремонтів та перевірок
13:00 Не минуло і кількох тижнів з дня автотрощі на автодорозі Іванків-Радомишль, яка забрала два життя та призвела до серйозних травмувань семи людей, як…
КП замість ПрАТ: столична міськрада вирішила створити “новий “Київводоканал”
09:00 Вже в 2025 році централізовані послуги з водопостачання і водовідведення в столиці може почати надавати новий монополіст – КП “Київводоканал”. Київрада надала КМДА…
Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
QlU7mDx4