Американець виграв 108 000$ в покер онлайн, але втратив дружину

Історія про Вільяма Ханга показує приклад, як не здаватись в складній ситуації. В американця насичена біографія: спочатку невдала участь та приниження у шоу “American Idol”, потім виграш в покер онлайн, програш на ставках і втрата дружини. Чим все закінчилось? Дізнаєтесь в матеріалі.

на правах реклами

Участь в шоу та виграш в покер онлайн Вільяма Ханга

41-річний американець прийшов на шоу ‘American Idol” ще в далекому 2004 році. Вільям сподівався вдало пройти прослуховування 3 сезону популярного проєкту, але сталось навпаки. Судді назвали його виступ найгіршим в історії після того, як Ханг закінчив виконання пісні Рікі Мартіна “She Bangs”.

Після публічного приниження, чоловік ще якийсь час продовжував займатись музикою, але потім припинив цю справу. Далі Вільям спробував себе в грі в онлайн покер, і в нього непогано виходило:

“Я заробляв набагато більше, ніж на своїй звичайній роботі. Якийсь час все йшло добре”, – розповів в інтерв’ю новоспечений покерист.

В турнірах загальна кількість призових Ханга склала 108 000$ (офлайн результати + online poker). Але біда в дому, що далі американець почав робити ставки на спорт і це дуже дорого йому обійшлося. В якийсь момент він програв всі гроші й через це від нього пішла дружина.

“Зараз я вже відчуваю, що не повинен був цього робити. Потім я розлучився і зрозумів, що потрібно розумно підходити до того, на який ризик піти”.

Ханг розповів, що знав, що добре грає в онлайн покер, але виявився жадібним, і тому почав робити ставки на спорт, що, очевидно, стало його падінням у світі азартних ігор.

Камбек головного героя

Але ця історія закінчилась хепі-ендом. Через якийсь час Ханг знову одружився і зараз має стабільну роботу. Колишній покерист працює в Лос-Анджелесі аналітиком даних.

Також Вільям продовжує робити кар’єру у шоубізнесі. Спробував себе у кінематографі, записав два музичних альбоми, став героєм багатьох телешоу та став прикладом незламності для багатьох глядачів.

Чи повернеться в його життя online poker? Все можливо. Головне грати відповідально і пам’ятати, що в житті є не тільки гра, а ще багато інших цікавих речей.

Фото: соцмережі

КиївВлада

 

Автор:
Вероніка Злацька
Поділитися 0
Поділитися 0
Поділитися 0
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Нацгвардія України: до Перемоги та після Перемоги
14:37 Розглядаючи перспективу служби в Національній гвардії України, важливо пам’ятати, що це не лише правоохоронна силова структура, але й нагода стати частиною великого братства…
До кінця 2024 року “Інтергал-Буд” планує ввести в експлуатацію ще 200 тисяч квадратних метрів житла, – комерційна директорка Анна Лаєвська
10:00 Основні гравці столичного будівельного ринку попри війну бачать у 2024 році можливості для розвитку. Основні надії покладаються на житлову нерухомість, обережний оптимізм –…
Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Макарів
12:00 Зробили замовлень на понад 20 млн гривень
QlU7mDx4