На заготівлю деревини в зоні ЧАЕС витратять 18,7 млн гривень

На заготівлю деревини в зоні ЧАЕС витратять 18,7 млн гривень

В зоні ЧАЕС планують провести лісосічні та лісозаготівельні роботи. Зокрема виконавець однієї послуги має здійснити прибирання небезпечних дерев, очищення підліску, трелювання та укладання лісопродукції. Також є необхідність у розпилюванні сировини та передачі готової продукцію замовнику.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, Державне спеціалізоване підприємство “Північна Пуща”  на аукціоні 10 червня має намір визначити виконавця робіт із заготівлі деревини на території зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення. 

Згідно з тендерною документацією, ділянка лісосіку визначається лісничим кожного лісництва.  Послуги із заготівлі 20 тис.м3 деревини будуть здійснюватися з дати укладання договору до 31 грудня 2024 року.

Підрядник має провести прибирання небезпечних дерев, обрізування гілок та сучків; вирубування кущів, підросту і підліску, що заважає звалюванню лісу; спилювання пнів на рівні з землею  та інші лісосічні роботи.

Серед вимог отримання спеціального Дозволу ДАЗВ України на право виконання робіт у ЗВ і ЗБ(О)В. Також обов’язковим є забезпечення постановки працівників на облік індивідуального дозиметричного контролю та забезпечення засобами індивідуального дозиметричного контролю. 

Очікувана вартість закупівлі 9 млн 033 тис. 333 гривні.

На ще одному тендері 10 червня планують визначити виконавця послуг із розпилювання деревини. 

Послуга має надаватися у період з червня по 31 грудня 2024 року. Підрядник проведе весь комплекс робіт з розпилювання деревини та передачі готової продукцію замовнику.

Сировина:  лісоматеріал круглий – сосна, діаметр 20+, довжина 3-4 м. Готова продукція: пиломатеріал обрізний або необрізний.

Об’єм давальницької сировини – 15 тис. м3. Поставка сировини проводиться об’ємом до 600 м3 в тиждень. Об’єм давальницької сировини може бути зменшено замовником.

Очікувана вартість закупівлі 9 млн 687 тис. 500 гривень.

В обох випадках у адресі надання послуг зазначається Київська область, Чорнобиль, вулиця Леніна буд.148.

Що купували в Києві протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:


Читайте: В Чорнобилі за 6,8 млн гривень проведуть монолітні роботи в сховищі радіоактивних відходів

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4