На Житомирщині внаслідок обстрілу блокпосту загинули п’ятеро військовослужбовців

На Житомирщині внаслідок обстрілу блокпосту загинули п'ятеро військовослужбовців

В Житомирській області внаслідок обстрілу російськими окупантами блокпосту в селі Стара Котельня загинуло п’ятеро військових та двоє отримали поранення. В результаті обстрілу Коростеня в ніч з 9 на 10 березня загинула одна людина і двоє отримали опіки, несумісні з життям.


Про це KV стало відомо з повідомлення голови Житомирської ОВА Віталія Бунечко та звернення мера Коростеня Володимира Москаленка.


Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


Голова Житомирської обласної військової адміністрації (ОВА) повідомив, що за понад два тижні з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну по Житомирщині було завдано більш ніж 40 авіаційних ударів.


“Вчора продовжувалися авіаційні обстріли Житомирщини. Було обстріляно блокпост у селі Стара Котельня Волицької громади Житомирського району. П’ять військовослужбовців загинуло, двоє поранено”, – розповів Бунечко.


Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


Як повідомив мер Коростеня, вночі, приблизно в 0:00 годин відбувся авіаналіт на колишній молокозавод в Коростені, нині – нафтобаза “UPG”.


Результати обстрілу з літаків ви можете побачити: фактично зруйновані всі приміщення. На жаль, є загиблий, два чоловіка у лікарні з дуже значними опіками, які несумісні з життям, тому фактично троє загиблих людей. Два з них – білоруси, які машинами стояли тут, попросилися на період, поки будуть виїжджати. І вони не знали, що якраз з білоруських аеродромів вилетять російські літаки і будуть бомбить місто Коростень”, – повідомив очільник міста.


Нагадаємо, в Бучанському районі Київської області від авіаудару по селищу Пісківка загинула людина, 2-х поранено, зруйновано 9 будинків. 


Читайте: Українські військові здійснили під Києвом контратаку та знищили 5 танків окупантів


Фото: скріншот відео

КиевVласть

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4