“Нафтогаз” ще на рік залишив незмінною ціну на газ для домогосподарств

Газ

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» продовжила дію тарифного плану «Фіксований» ще на рік. Ціна на газ для домогосподарств й надалі залишатиметься на рівні 7,96 грн за один кубометр.

Про це КВ стало відомо з повідомлення пресслужби Групи “Нафтогаз”.

Як повідомляється, керуючись діючим мораторієм на підняття цін ГК “Нафтогаз України” продовжила дію тарифного плану «Фіксований» ще на рік. Кубометр газу для клієнтів компанії й надалі коштуватиме 7,96 грн (з ПДВ).

“Нафтогаз діє в національних інтересах. В умовах війни та складної ситуації в економіці ми маємо підтримати українців. Нагадаю, що наша компанія забезпечує газом понад 12 млн сімей. І всім їм ми наразі гарантуємо наявність ресурсу та фіксовану ціну на рік уперед», – наголосив очільник Групи “Нафтогаз” Олексій Чернишов.

Як зазначається, ГК «Нафтогаз України» забезпечує газом 12,4 млн українських домогосподарств. Усі ці клієнти компанії отримують блакитне паливо відповідно до річного тарифного плану «Фіксований». Період дії тарифу складає: з 1 травня 2024 року до 30 квітня 2025 року включно.

Нагадаємо, у січні 2024 року Кабінет міністрів України (КМУ) вирішив збільшити статутний капітал національної акціонерної компанії (НАК) “Нафтогаз України”. Крім цього, уряд розширив перелік діяльності НАК. За словами урядовців, це – потреба часу і нових законодавчих норм про акціонерні товариства.

Читайте: Кабмін додав капіталу НАК “Нафтогаз України”

Фото: Група “Нафтогаз”

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
Поштова площа під загрозою провалу: закриття метро, потенційна загибель людей і Шевченківська церква
22:26 Громада та експерти наполягають на терміновому обстеженні  стану грунтів поруч із станцією метро “Поштова площа”, тимчасовому закритті самої площі для відвідування та проведення…
QlU7mDx4