НАУ отримав наглядову раду, яку очолив експрезидент “Київстара” Петро Чернишов

НАУ отримав наглядову раду, яку очолив експрезидент “Київстара” Петро Чернишов

Сьогодні, 12 січня, представники бізнесу, держсектору та фахівці авіагалузі – затвердили склад наглядової ради Національного авіаційного університету (НАУ). Очолюватиме раду експрезидента “Київстара” Петро Чернишов (на фото).

Про це KВ стало відомо з повідомлення міністра освіти і науки Оксена Лісового.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Головне завдання наглядової ради — уже зараз спільно з керівництвом університету розпочати роботу над модернізацією закладу, залученням інвестицій та впровадженням фундаментальних змін в менеджменті. Усі напрацювання ради НАУ стануть надбанням і новоствореного КАІ, де вже наглядова рада матиме розширені повноваження”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

До наглядової ради НАУ увійшли – нардеп Роман Грищук, заступниця міністра Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України Ганна Гвоздяр та керівниця Brave1 Наталія Кушнерська.

“Також членами ради стали троє випускників НАУ — підприємці Володимир Цой та Ігор Кравчишин, а також генеральний конструктор ДП ANTONOV Company Владислав Власик. Очолюватиме раду топменеджер Петро Чернишов”, – йдеться у повідомленні.

Возможно, это изображение 7 человек и текст “наглядова рада нау петро чернишов хто увйшов до складу ганна гвоздяр Irop кравчишин наталяя кушнерська роман грищук володимир цой владислав владиславвласик власик”

Як повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, у планах Наглядової Ради  більше інтегрувати бізнес у систему освіти, який впливатиме на вибори ректорів та менеджерів університетів.

“СЕО найбільших компаній зможуть ділитися своїм управлінським досвідом і впроваджувати найкращі практики з бізнесу в освіту”, – написав Федоров.

Возможно, это изображение 8 человек

Нагадаємо, Національний авіаційний університет перебуває в процесі реорганізації. На його базі створили два ЗВО: Київський авіаційний інститут та Українську державну льотну академію в Кропивницькому.

Як інформувала KВ, Кабінет міністрів України схвалив реорганізацію НАУ. Планується, що Університет буде розділено на дві окремі установи: на державний університет “Київський авіаційний інститут” та Українську державну льотну академію з віднесенням їх до сфери управління Міністерства освіти і науки.

Читайте: Кабмін схвалив реорганізацію Національного авіаційного університету

Фото: відкриті джерела, Оксена Лісового, Михайла Федорова

КиївВлада

Автор:
Оксана Олійникова
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4