НБУ витратить 1,28 млн гривень на ремонт громадської приймальні в Києві

Національний Банк України (НБУ) готує до ремонту громадську приймальню на проспекті Науки. У будівлі мають замінити віконні блоки, пошкоджені внаслідок російської агресії. За результатами тендеру визначено підрядника, очікується рішення стосовно підписання договору, та розглядається вимога про усунення невідповідностей.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошенні у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, НБУ за результатами тендеру готується до підписання угоди з поточного ремонту будівлі за адресою: Київ, просп. Науки, 7 корп. 1, з  ТОВ “ІМПЕРІЯ ДИСТРИБ’ЮЦІЇ” (#39053112). Підрядник запропонував більш економічно вигідну ціну послуг – 1 млн 185 тис. 904 гривні, що на 94 тис. 795 гривень менше очікуваної вартості закупівлі (1 млн 280 тис. 699).

За інформацією на офіційному сайті НБУ за цією адресою знаходиться приймальня для особистого прийому громадян керівництвом та уповноваженими службовими особами Національного банку України.

Роботи мають закінчити до 31 серпня 2024 року, обсяг надання послуг відображений в тендерній документація, а саме в “Дефектному акті”:

Дефектиний акт

Наразі триває кваліфікація переможця, але до документації можливого підрядника існує вимога про “усунення невідповідностей до 01 травня 2024”, остаточне рішення не опубліковано.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо, Національний Банк України планує купити кросівки для працівників підрозділів відомчої охорони вартістю трохи більше 1,5 тисячі гривень за одну пару. Всього хочуть купити 220 пар взуття до кінця травня.

Читайте:  Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Київ

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4