Ніч проти 20 березня у Києві пройшла спокійно, – КМДА

Ніч проти 20 березня у Києві пройшла спокійно, - КМДА

Станом на ранок 20 березня, попередня ніч у столиці пройшла спокійно. Працює інфраструктура та заклади, надаються комунальні послуги. 


Про це KV дізналась із повідомлення КМДА.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Після завершення комендантської години місто продовжує жити в режимі воєнного часу. Працює інфраструктура міста, комунальники транспортники, медики та рятувальники. Надаються усі комунальні послуги. У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі та зоомагазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси та інші заклади”, – йдеться у повідомленні.


Для сполучення лівого та правого берега сьогодні працюватимуть Північний та Дарницький мости. Водіїв просять пропускати без черги машини “швидкої” та автівки з гуманітарним вантажем. Відновлюють роботу мініярмарки та столичні ринки.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


“У столиці продовжує роботу гуманітарний штаб, який накопичує запаси продовольства та забезпечує медикаментами й продуктами першої необхідності самотніх людей літнього віку, людей з інвалідністю, одиноких матерів з маленькими дітьми. Київ передає гуманітарну допомогу містам, які постраждали від ворога. Зокрема, це продукти харчування, ліки та одяг”, – додали в КМДА.


Нагадаємо, як раніше писала KV, на Софійській площі у Києві з 1,5 млн тюльпанів створили величезний тризуб. Кількість квіток у гербі на Софії відповідає кількості киян, що залишились на сьогодні у столиці.


Читайте: У неділю, 20 березня у трьох районах Києва пройдуть ярмарки (адреси)

Фото: anga.ua

КиевVласть

Автор:
Вікторія Білоус
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4