Окупанти вночі обстріляли Луцьк, Львів, Дніпро та Черкащину

Окупанти вночі обстріляли Луцьк, Львів, Дніпро та Черкащину

Сьогодні, 15 серпня, близько 4 години ранку російські окупанти завдали удару по Україні ракетами повітряного та морського базування. Внаслідок ударів пошкоджено промислові об’єкти, дитячий садок, житлові будинки та підприємства. 

Про це KВ стало відомо з матеріалу видання “Суспільне новини”. 


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як пише видання, у Луцьку дві ракети поцілили в промисловий об’єкт: троє людей загинули, ще троє отримали травми. На місці працюють рятувальники. У Львові ракета влучила у двір дитячого садочка, уламками пошкоджені житлові будинки на вулицях. Четверо людей отримують медичну допомогу, загиблих немає. Також пошкоджені будинки в області, відомо про травмованих.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також окупанти влучили по одному з підприємств Дніпра – двоє людей отримали поранення. Також пошкоджений спортивний об’єкт міста. На Черкащині ракети поцілили по території приватного підприємства та медзакладу, люди не постраждали.


“Також на Івано-Франківщині працювала протиповітряна оборона: уламки впали на подвір’я приватного будинку, він зазнав пошкоджень, люди не постраждали. Також ППО працювала на Хмельниччині, падіння уламків не зафіксоване”, – повідомляє видання. 


Варто зазначити, що на Київщині понад 2 години тривала повітряна тривога. На території області працювала ППО.


“Влучання в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Інформація про постраждалих та падіння уламків відсутня”, – повідомили в КОВА. 


Нагадаємо, сьогодні, 15 серпня, близько 4 години ранку російські окупанти завдали удару по Україні ракетами повітряного та морського базування. Загалом було випущено по Україні 28 крилатих ракет різних типів, з яких силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони було знищено 16. 


Читайте: Цієї ночі Повітряні сили в небі над Україною збили 16 крилатих ракет 

Фото: Суспільне

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4