Падіння України = падіння Західної цивілізації – брати Кличко

Падіння України = падіння Західної цивілізації - брати Кличко

Україні потрібна зброя від держав-партнерів, щоб зупинити геноцид українського народу росіянами. Також потрібні більш жорсткі санкції Заходу проти рф, щоб припинити підтримувати російський військово-промисловий комплекс (ВПК). Бо рашисти відступивши від Києва, геть не позбулись намірів спробувати захопити столицю України ще раз. Але, якщо раптом це станеться, це означатиме падіння всієї вільної західної цивілізації.

Про це KВ стало відомо з допису в Telegram-каналі мера Києва Віталія Кличка із посиланням на його спільне з братом Володимиром Кличко інтерв’ю в прямому ефірі американського телеканала АВС.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Брати Кличко наголосили, що відступ військ російських окупантів від Києва не означає, що ворог відмовився від прагнення захопити столицю Україні. 

“Не можна виключати наступної спроби орків “взяти Київ за 2 дні”. І столиця має й надалі бути готова до оборони. Окупанти продовжують звірствувати і чинити геноцид українського народу в регіонах, у які вони вдерлися”, – сказано в дописі мера Києва Віталія Кличка.

Володимир Кличко підкреслив, що Захід має допомогти двома речами – зброєю та посиленням санкцій проти росії, що позбавлять її можливості виробляти зброю, якою війська путіна вбивають українців.

“Якщо паде Україна, паде і західний, вільний світ”, – наголосив Володимир Кличко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

KВ вчора повідомила, що, за даними експертизи ППО російських ракет відповідних комплексів, збитих українськими ППО, значна частина складових цих ракет виробляється в США та Німеччині та експортується до росії, нібито для мирного дослідження космосу, а кінцевим споживачем цих комплектуючих офіційно є “Роскосмос”.

За даними джерел інтернет-видання Guildhall у розвідувальному співтоваристіві, у рамках спецоперації спецслужби рф, використовуючи агентуру впливу в західних космічних агентствах, намагаються переконати уряди в тому, що накладені на “Роскомос” санкції є перешкодою для міжнародного космічного співробітництва і можуть призвести до падіння Міжнародної космічної станції на одну з країн НАТО. В той же час, паралельно здійснюються спроби налагодити закупівлю елементної бази для виробництва російських ракетних озброєнь через треті країни.

Відзначимо, в своєму черговому відеозверненні Президент України Володимир Зеленський наголосив, що росія випустила по Україні вже понад 2 тис. ракет.

Нагадаємо, вчора ракетними ударами московити зруйнували аеропорт у Дніпрі та інфраструктурний об’єкт у Звонецькому та фермерську будівлю у Дніпровському районі.

За два дні до цього, 8 квітня, рашисти вдарили балістичною ракетою малого радіуса дії “Точка-У” по залізничому вокзалі в Краматорську (Донецька обл.), де перебували понад 4 тисячі мирних громадян, які евакуйовувались, внаслідок чого загинули щонайменше 52 людини і понад сто людей отримали поранення.

Читайте: Рашисти завдають ракетних та артилерійських ударів задля знищення цивільної інфраструктури та готуються до наступу на сході, – Генштаб ЗСУ

Фото: скріншот з відео АВС

КиївВлада

Автор:
Антон Подлуцький
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4